ILLUMINATTI - DOCUMENTAR TRADUS

postat 23 oct. 2010, 05:33 de Karanna Academy

ILLUMINATTI

Un articol foarte bun care să vă pună în temă în legătură cu iluminaţii, intitulat ILLUMINATI-I ŞI SINISTRA ARISTROCRAŢIE NEAGRĂ A PLANETEI (13 Familii, cele mai bogate din lume, controlează planeta) poate fi citit pe yogaesoteric.net.

Un alt articol pe aceeaşi temă, intitulat "INTERVIU CU LEO ZAGAMI, FOST FRANCMASON DE GRADUL 33 ÎN CADRUL LOJEI PROPAGANDA DUE (Dezvăluiri Despre Noua Ordine Mondială Din Vârful "Iluminaţilor" Italieni) de pe acelaşi site ne ajută să pătrundem şi mai adânc în culisele acestei misterioase societăţi oculte.

Documentarul vine cu noi informaţii la fel de şocante ca în prima parte, totuşi multe dintre ele sunt interpretabile şi greu de dovedit. Sunt nişte informaţii uluitoare pe care se merită să le avem undeva acolo în arhiva noastră mentală. Pot fi sau nu adevărate, iar în caz că sunt să nu fim chiar aşa de bulversaţi şi surprinşi. Oricum, câteva puncte noi sunt conectate şi imaginea de ansamblu al acestui mare puzzle al conspiraţiilor se mai clarifică. Vizionarea filmului lasă în privitor nişte senzaţii puternice, de aceea recomand celor slabi de inimă să nu-l privească.

 

 

CONTINUAREA AICI: https://sites.google.com/site/dimensiuniparalele/new-world-worder/illuminatti


Comments