EGREGORI

postat 13 nov. 2010, 15:09 de Karanna Academy   [ actualizat la 13 nov. 2010, 15:11 ]
Despre EGREGORI, OAMENI, MOARTE, ENTITATI,
 
ENERGII,
 
 

Material scris de ATLAMITH in 28 sept – 1 oct 2007

cu participarea Florian Pittis si d.Palmyra .
 
 
 
 

Acest material contine informatii sensibile de a fi peste nivelul dvs. de acces transcendent

Daca vi se pare ca va depasiti drepturile de acces la informatii sau apar manifestari care sugereaza ca depasiti CENZURA TRANSCENDENTA , nu va incapatanati sa cititi. Va puteti pierde memoria sau o parte importanta din ea. De asemenea puteti antrena si declansarea unor protectii mai dure. Mare atentie la cap.4 .

Inceputul este o documentare accesibila public, dar continuarea este dictata direct din Lumea de Dincolo de ambele Entitati care m-au ajutat .  Aceasta este valabil la organizarea cap1. si la tot materialul din cap2-4 . Comentariile dintre acolade {...//  }ii apartin lui Motu Pittis si nu vrea sa i le schimb in proza.

Fac apel la cei care au cursuri despre aceste subiecte sa imi trimita si mie o copie pe adresa personala . Ma intereseaza atat viziunea SRR cat si a altor curente spirituale. Daca subiectul este atins de SRR( grd 6-10 ), sunt foarte interesat de parametrizare si etaloane de masura. ( atentie cand masurati Acceptul Sf. Treimi pentru accesul meu la aceste informatii. Nu am in mod continuu acces la astfel de informatii. Va rog masurati maximul permis transcendent si dati-mi posibilitatea sa le citesc atunci cand am permisiunea ).
 
 
 
 
 
Comments