ANUL 2012

postat 22 oct. 2010, 13:25 de Karanna Academy

2012  -  Anul Selectiei Spirituale

Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca..Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde ape o suprafata de 6000 kmp.

                

      Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fid us la defectarea lui Mars Observer, in 1997 (?).

      Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica crescand de 5 ori din 1875 incoace.

      Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.

      Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata.

      Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.

      Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.

      Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar.

      Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee (vezi spirala la daci!)

      Centrul Galaxiei se afla in Constelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumina de noi. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor.

      Sistemul nostrum solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerate Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.

      Se crede ca Soarele nostrum a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012.

      Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala.
 
 
 
 

Comments