DOCUMENTAR : STANDING ARMY (2010)

postat 22 oct. 2011, 09:26 de Karanna Academy   [ actualizat la 23 oct. 2011, 09:14 ]

ARMATA PERMANENTĂ - Sursa puterii imperiale americane 


(28.09.2011)STANDING ARMY (2010)

 
"Doi italieni de această dată, Enrico Parenti şi Thomas Fazi, lansau în 2010 primul lor film documentar de lung-metraj, Standing Army, invitat la peste 19 festivaluri cinematografice, care prin vocile unor somităţi de talia lui Noam Chomsky, Gore Vidal sau Chalmers Johnson, dă glas unei probleme stringente, care a afectat peste 130 de ţări din întreaga lume - reţeaua caracatiţă a bazelor militare americane, înfiinţate în toată lumea după cel de-al doilea război mondial, fără a mai avea vreun alt corespondent în istoria cunoscută a omenirii.


Situaţia statelor lumii ar putea fi sintetizată astfel: la ora actuală există 193 de state suverane şi independente, Vaticanul plus 192 de ţări membre ale ONU şi, de asemenea, încă două entităţi statale, Kosovo şi Taiwan, care sunt recunoscute, fiecare în parte, ca state suverane şi independente, de circa un sfert din totalul celorlalte state.

O operaţie matematică banală, vă va furniza rezultatul uluitor de 66,67% (două treimi) dintre statele lumii, care mai au naivitatea de a se considera "suverane şi independente", când plaga militară americană se manifestă prin trupe de ocupaţie, în fiecare dintre ele.

Cu toate acestea, harta întocmită de Hugh d’Andrade şi Bob Wing în 2002, intitulată "U.S. Military Troops and Bases around the World, The Cost of 'Permanent War", confirmă prezenţa personalului militar american în 156 de ţări.
 

Simbolurile Karuna Reiki

postat 13 oct. 2011, 15:03 de Karanna Academy

Simbolurile Karuna Reiki
Usui Reiki a apărut prin Arhanghelul Rafael – arhanghel de cer 7, iar Karuna Reiki este mai mare ca şi vibraţie decât Usui Reiki – având simboluri chiar de cer 10, ea adresându-se problemelor de karma, evoluţie personală şi de rezolvarea problemelor cauzate de magie.Simbolurile folosite in Karuna Reiki dă accesul direct la Arhangheli si Maica Domnului.
Simbolurile Karuna Reiki de

Gradul I1. Zonar

- racordează la arhanghelul Gabriel, îngerul Darului (orice dar : bani, iubire clarviziune, sabie,etc) care se ocupă şi de rezolvarea problemelor karmice


CONTINUAREA AICI: 
https://sites.google.com/site/dimensiuniparalele/energia-reiki---sisteme-reiki/karuna-reiki

REIKI USUI -CURS & SIMBOLURI

postat 13 oct. 2011, 14:56 de Karanna Academy   [ actualizat la 13 oct. 2011, 15:04 ]

Manual
Usui Shiki Reiki Ryoho 

Maestru Reiki Constantin GheorghitaCe este Reiki?
      Este un sistem de evolutie spirituala prin care omul poate accesa sursa universala de energie, Duhul Sfant. In toate sistemele existente la ora actuala pe Pamant oamenii vorbesc despre acceasta energie, fie ii spun bioenergie, fie Lumina, fie prana, fie chi sau ki ea este acceasi. Diferenta intre sisteme este modul de a prelua aceasta energie si modul de utilizare. In qiqung, tai chi, tao ea este luata din atmosfera, de la stele, etc. in crestinism e luata prin rugaciune, prin impartasanie, prin apa sfintita de la preot care are acces direct la sursa universala (Duhul Sfant) iar prin Reiki ai de asemenea acces direct la sursa.  Mai exista o diferenta, accea de vibratie a Luminii, iar la acest capitol Reiki-ul sta foarte bine. Maestrii Reiki avand o vibratie mult superiara celorlalte practici, mai putin a preotilor, cu toate ca exista maestrii Reiki care au vibratie superioara chiar si preotilor. 

Avantajele Reiki
      Este un sistem accesibil oricarei persoane care doreste sa evolueze spiritual indiferent de sex, rasa, religie, profesie, nationalitate, convingeri filosofice. Este superior radiesteziei ca acces la energii si superior calugarilor ca numar de ingeri.SHAMBALLA REIKI

postat 10 oct. 2011, 14:15 de Karanna Academy   [ actualizat la 10 oct. 2011, 14:20 ]

 

CE ESTE VINDECAREA SHAMBALLA MULTIDIMENSIONALĂ / REIKI

Comunicare de la Saint Germaine, canalizată de John Armitage
 
 

 
Ce este, voi încerca să explic în câteva cuvinte simple. Acum câţiva ani, fiinţa pe care o ştiu ca St.

Germain a venit la mine şi m-a întrebat dacă aş dori să fiu implicat într-un nou proiect. Deja eram

ocupat şi am spus nu, fără să întreb care era proiectul. El nu a renunţat ci a tot întrebat, mereu şi

mereu. În sfârşit l-am întrebat ce este, iar el mi-a răsuns „este reiki”, iar răspunsul meu a fost „nu

este pentru mine”. Nu vedeam la ce ar folosi reiki, căci eu vindecam cu mâinile de când eram copil,

iar peste ani îi învăţasem pe mulţi alţii cum să faciliteze vindecarea. Gândeam că nu am nevoie de

asta. El m-a rugat să ascult ce avea să-mi spună. Mi-a spus că el era persoana care încarnase reiki

pe Pământ în timpurile începutului Atlantidei, că Reiki era un sistem de împuternicire prin IUBIRE,

un fel de conectare cu Sursa prin EU SUNT Prezenţa (SINELE SUPERIOR). El mi-a spus povestea

despre felul în care părăsiseră locurile în care au trăit înainte de sfârşitul acelei ere şi cum le

dăduseră unor fiinţe pe care le întâlniseră un număr de simboluri pentru a vedea cum omenii le

folosesc. Aceste fiinţe trăiau în ţara pe care o ştim acum sub numele de Tibet. Ei au folosit

simbolurile, dar le-au păstrat pentru ei, bucurându-se de puterea pe care le-o dădeau.

CONTINUARE AICI: https://sites.google.com/site/dimensiuniparalele/energia-reiki---sisteme-reiki/shambala-reiki

Documentar - Reincarnare

postat 22 apr. 2011, 03:17 de Karanna Academy

Mai presus de mine - Reincarnare şi purificare spirituală
 
 
 

 
 
BEYOND ME (2010) 

Inca un articol si un documentar tradus, marca deja consacrata a lui Marian Matei (blogul Dezvaluiri!). Multumim draga prietene! Munca ta este ca de obicei, exceptionala si valoroasa! 

"Inventatorul unui sport puţin cam fantezist, "DiscHoops",  derivat din "frisbee", Frank Huguenard - un personaj destul de temperamental, se pare, dacă putem da crezare unor articole sportive de pe net - îşi pune la încercare, cu succes, talentul cinematografic, cu acest documentar necomercial, total accesibil publicului larg, în care pune în dezbatere probleme spirituale fundamentale, ca reincarnarea şi, implicit, purificarea spirituală prin tehnici de meditaţie, apelând la învăţăturile lui Mahomed, Buddha, Krishna sau, mai recent, ale unui maestru spiritual indian, pe care l-aţi putut urmări în documentarul lui David Sereda, The Voice, postat pe blog - Sri Sri Ravi Shankar.

Autorul dar şi alte persoane intervievate - ca celebrul microbiolog american, Bruce Lipton - combat teoria materialistă a evoluţiei, argumentând, de exemplu, prin incapacitatea psihologiei actuale, standard, de a rezolva problemele spirituale umane, datorită funcţionării ei pe baze pur materialiste - fiind condamnată la eşec, din start - ce nu pot depăşi paradigma darwinistă, atât de dragă savanţilor şi este derulată, în fundal, lista imensă a aşa-ziselor dereglări psihiatrice, pe care nu aş fi putut s-o inserez în traducere, simultan, pentru a putea realiza deplina ei absurditate.
 
 
 
 

Universul - Aventura Cosmologica

postat 22 apr. 2011, 03:15 de Karanna Academy

Universul - Aventura cosmologică
 
 
 
UNIVERSE (2004)

The Cosmology Quest
 
 
"Universe - The Cosmology Quest, este o combinaţie unică, de film documentar şi controverse umane, într-un domeniu pe care nu l-am abordat până acum, al teoriilor astronomice şi cosmologice, film ce prezintă lupta dură din ultimele decenii, a unor astronomi neconvenţionali, de a impune abordări cosmologice, ce neagă teoria oficial acceptată a Big Bang-ului, în baza unor observaţii multiple, controversate şi chiar falsificate sau ignorate, de către savanţii oficiali, fapte ce au fost ascunse cu grijă, marelui public, studenţilor şi chiar astronomilor.

Protagoniştii sunt, ei înşişi, figuri reprezentative în domeniu, laureaţi ai premiului Nobel, sau ale unora dintre cele mai importante disticţii, acordate în fizica şi astronomia actuală, printre care pot fi amintiţi: legendarul Sir Fred Hoyle (documentarul fiind, de altfel, realizat în memoria sa), controversaţii astronomi, Geoffrey Burbidge şi Halton Arp, filozoful şi proiectantul de telescoape, John Dobson, astronomii Jack Sulentic şi Margaret Burbidge.
 
 
 
 

REBELII WIKILEAKS

postat 22 apr. 2011, 03:13 de Karanna Academy

REBELII WIKILEAKS - Documentarul
 
 

"Scandalul WikiLeaks, Romania si Noua Ordine Mondiala"'

 
 

De cateva luni, atentia mass-mediei internaționale este atintita asupra scandalului Wikileaks si a fondatorului sau, hakerul Julian Assange. Acesta a facut publice peste 260.000 de documente secrete, majoritatea fiind interceptari ale comunicatiilor diplomatice dintre Departamentul de Stat al SUA si ambasadele acesteia.

Au fost facute publice nu numai documente scrise, ci si probe video ce atesta politica terorista a SUA dusa impotriva civililor din tarile in care Administratia Americana duce razboaie de ocupatie.
Per ansamblu, imaginea prezentata de materialele dezvaluite de Wikileaks depasesc cele mai sumbre temeri, si ne dezvaluie o Administratie SUA paranoica, interesata sa obtina prin orice mijloace informatii de orice natura din alte tari, despre cetatenii planetei, fara nici un respect fata de morala sau lege.
Directivele Departamentului de Stat American, impun personalului diplomatic al USA culegerea de informatii pe teritoriul altor state, precizandu-se ca “nu li se cere sa se consulte cu guvernele-gazda in privinta acestei solicitari“. Cu alte cuvinte diplomatilor americani li se traseaza ca sarcina oficiala SPIONAJUL in tarile in care acestia sunt rezidenti.
Pana aici, nimic, deosebit, ar spune unii malitiosi, care ne explica cu un aer doctoral ca de cand lumea, diplomatia a mers mana in mana cu spionajul (culegerea de informatii).
Problema este insa mult mai sensibila, cand vorbim de americani. Dupa asa-zisele ”atacuri teroriste” de la 11 septembrie, SUA a inceput in toata lumea o campanie agresiva la adresa drepturilor si libertatilor cetatenesti.
Masurile de ”securitate” luate – mereu impotriva cetatenilor – (caci familiile lui Osama Bin Laden si ale altor asa-zisi extremisti musulmani circula libere si acum, nu-i asa ?!), ne ingradesc pe nesimtite libertatea de miscare, ne invadeaza intimitatea si pregatesc zorii unei Noi Ordini Mondiale dictatoriale.
Cati dintre noi isi mai amintesc cum era inainte de anul 2001 ?!
 

VOCEA - Conexiunea cuantica universala

postat 22 apr. 2011, 03:12 de Karanna Academy   [ actualizat la 22 apr. 2011, 03:18 ]

 
 
VOCEA - Conexiunea cuantică universală
 
 
David Sereda, se aventurează din nou, pe tărâmurile fascinante ale fizicii spirituale şi ale ştiinţei conştiinţei, în căutarea căii către suprema Iluminare, în acest documentar fascinant, care încearcă, în ceva mai mult de trei ore, să ne deschidă ochii, asupra adevăratei realităţi a Universului şi voi scrie mereu cu majusculă şi acest cuvânt, fiindcă Universul, nu poate fi decât una dintre multiplele manifestări, vizibile, ale sublimului Dumnezeu şi poate, cea mai apropiată - prin diversitatea, complexitatea şi haosul său, doar aparent, cu siguranţă - de esenţa divină.

David Sereda
Se reiterează multe dintre întrebările, cu adevărat importante, pentru noi, cei ce ne considerăm a fi "trestii gânditoare", în scurtul răgaz pe care ni-l oferim, între două războaie:

Care este adevăratul potenţial, al fiinţei umane ?

Ce înseamnă, pentru om, experienţa înălţării, a adevăratei Iluminări divine ?

De ce sunt oamenii dispuşi să renunţe, la aproape tot ce au, pentru a descoperi răspunsul întrebării anterioare ?

Cum a realizat Buddha, că de fapt nu renunţase la nimic, într-un final şi totuşi a atins Nirvana, mergând pe aşa-zisa "Cale de Mijloc" ?

 
 
 
 
 

documentar - The Case for a Creator

postat 22 apr. 2011, 03:10 de Karanna Academy

THE CASE FOR A CREATOR  (2006)
 
 
Un documentar interesant despre evolutia vietii in Univers si pe Terra. 
 
 
 
 

GREGG BRADEN - Matricea Divină

postat 10 dec. 2010, 09:48 de Karanna Academy

THE DIVINE MATRIX (2010) 

 
 

Bridging Time, Space, Miracles And Belief

(Conectând Timpul, Spațiul, Miracolele și Credința)


"Lumea in care traim nu este nici mai mult nici mai putin decat reflectia propriilor noastre stari de spirit din inima noastra. Iar daca alegem sa traim intr-o noua lume, dintr-o perspectiva interioara, decat sa persistam in cea externa, putem alege in interiorul nostru sa simtim si sa constientizam acele trairi, pe care stiinta le considera azi raspunzatoare de schimbarile din lumea exterioara, emotii pornite din inima, ganduri, dorinte, credinta ca suntem deja vindecati, ca ceea ce dorim deja s-a implinit, multumirea si aprecierea pentru timpul pe care il petrecem in aceasta lume. Pentru ca, fiind intr-un program de "simulare", nu putem sti cu adevarat cat timp vom fi aici.

In ceea ce ma priveste, in fiecare zi fac tot ce imi sta in putinta si imi pun intrebarea: "Cum pot face ca fiecare loc prin care trec azi sa fie un loc mai bun dupa plecarea mea?" Si, fie ca aceasta inseamna a curata chiuveta in toaleta unui aeroport, inainte sa plec, pentru a arata mai bine
decat am gasit-o cand am intrat acolo, sau atunci cand cineva ma opreste pe sala, cand am o conferinta importanta, si stiu ca trebuie sa ajung altundeva, si sunt prea ocupat sa vorbesc cu ei, le pot oferi un minut- un minut jumatate cu intreaga prezenta si concentrare, pentru a le onora intrebarea, privindu-i in ochi.
Acestea sunt lucruri marunte pe care le putem face pe parcursul unei zile: sa fim prezenti in orice
situatie si pentru oricine intra in viata noastra si oriunde alegem sa mergem si in orice alegem sa depunem energie, sa incercam sa lasam acele locuri in conditii mai bune decat le-am gasit.
Pentru mine, nu exista un mod mai bun de a trai aceasta simulare."

 

 
 
 
 

1-10 of 97