CONSILIUL ATLANTIDEI

ENTITATI

 

In aceasta lume complexa isi duc existenta numeroase fiinte, care, dupa o multime de criterii in foarte multe categorii.

Nu ma voi apuca sa fac aici sinteza cursurilor si a cartilor din domeniu.

 

In principal avem:

 

Fiinte cu TRUP MATERIAL

 

Aici intra tot ceea ce cunoasteti de la orele de biologie, daca va mai amintiti de ele. Daca nu, veti afla imediat din orice manual de botanica sau de zoologie.

 Toate aceste fiinte au insa o structura mai complexa decat ceea ce este scris in acele manuale. Fiecare din ele are in afara de structura fizica vizibila si o structura energetica complexa, studiata de Radiestezie.

Tot aici intra si extraterestrii vazuti in intalnirile de grad 3 sau doborati cu navele lor (Roswell1947, Africa de Sud 1988, Brazila 1992, etc) indiferent de rasa lor primara.

 

Fiinte fara TRUP MATERIAL

 [Pleiadele.jpg]

Acestea se numesc generic Entitati . Mai corect este ENTITATI NOESICE, deoarece doar structura noesica, adica Sufletul fiintelor continua sa existe dupa moartea corpului lor material. In functie de parametrii lor inforenergetici si de complexitatea structurii, Entitatile se pot clasifica in ;

·        Entitati Noesice Benefice. Au EBF > 81, au culoare alba, sau o culoare pala LUMINOASA, se simt calde la atingere, nu sunt periculoase, fac bine oamenilor in functie de puterea lor inforenergetica si de misiunea pe care o au de indeplinit in preajma unui anumit om. Nu este indicat sa contactam entitati cu EBF <300 si sa le intrebam tot felul de lucruri cu ansa si raportorul sau cu pendulul. Pe langa faptul ca le facem lor rau (le hranim fortat cu Lumina prin linia de comunicatie IE care se formeaza, si asta este pentru ele exact acelasi lucru ca si oferirea de mita unui functionar...), riscam sa fim interceptati de alte entitati, cameleonice, care “intra pe fir” si ne spun ceea ce ne asteptam sa receptionam, scopul urmarit fiind atasarea permanenta de Corpul de Lumina al celui ce intreaba, cu scopul de a se hrani cu Lumina acestuia.  

·        Entitati Noesice Malefice. Au EBF < 81, au culoare gri murdar sau negru diluat, se simt reci si umede la atingere, sunt periculoase de atins sau chemat, fac rau oamenilor in functie de puterea lor. Nu raspund cinstit la intrebari, dau raspunsuri conjuncturale. Nu se vor purta conversatii cu ele. (uneori se multumesc sa fure energie (lumina). Alteori induc ganduri cu potential malefic la oamenii parazitati. Uneori produc cosmaruri oamenilor pentru ca sa le poata fura mai multa energie.

O zona predilecta de manifestare este inducerea de ganduri erotice adresate lor sau unor plasmuiri.  

 

In fiecare din acest categorii exista ierarhizari facute de diferitele scoli in functie de diferite criterii, beneficitatea fundamentala fiind cel mai clar criteriu de orientare in aceasta lume inselatoare ale carei reguli de functionare oamenii de-abia acum incep sa le inteleaga, cu ajutorul Inforenergeticii. Parametrii unei entitati NU sunt influentati de religia pe care a avut-o omul la ultima incarnare.  

Exista si entitati noesice cu potential cameleonic, care isi pot schimba EBF in functie de misiunea pe care o au (depinde si de la cine - Entitati Conceptuale Benefice, E.C. Malefice, oameni …) sau de necesitatile lor proprii .

Exista si Entitati malefice care se inconjoara de o « coaja » slab benefica pentru a induce in eroare radiestezistii incepatori ….

Exista mai multe decat stim noi. Oricare din noi.

 

     Drumul in Spirala al Evolutiei unei Fiinte

 

►►►Fiinta → Parametrii de venire . fapte bune si fapte rele facute in infaptuirea MP sau in afara acesteia are Liber Arbitru . Parametrii de plecare mai superiori sau mai inferiori decat cei de venire ►►► Entitate noesica → parametrii entitatii . relativ stabili ... minim 40 zile si maxim 7 ani sta in preajma locurilor si persoanelor de care s-a atasat In acest interval trebuie sa-si exercite ultimul act de LA si sa ceara analiza faptelor din timpul vietii . Aceasta se face de CA sau direct de Sf. Tr in cazuri exceptionale . → parametrii entitatii ( revizuiti ), o noua MP → Entitatea is alege unde si cand se re-Incarneaza – inclusiv persoanele care vor contribui la conceptia copilului in care se va re-Intrupa ►►► Fiinta. ....

 

         Acest ciclu se reia cu o frecventa variabila, depinzand de alegerea Entitatii si de parametrii ei. Cu cat o fiinta a facut mai multe fapte rele si in afara MP. cu atat mai repede este trimisa in viata cu trup. Unele entitati incearca sa amane asta ne-ducandu-se in intervalul 40 zile --- 7 ani la judecata. Ele raman fara sursa de Lumina si devin ENM. Adica fura lumina ca sa supravietuiasca. Mai pot capata lumina neagra si cunoastere malefica de la Satana via ECM pentru misiuni malefice importante.

         Orice entitate se poate prezenta la judecata ORICAND dupa trecerea celor 40 zile. Este primita obligatoriu. Dar de regula  ENM nu o fac. Odata ce se prezinta la judecata, i se revizuiesc parametrii si ii este data o noua M.P., Entitatea nu mai are voie sa intervina asupra vechilor sale locuri si persoane cunoscute.

     Obs. Exista si M.P. cu efecte malefice temporare dar cu efect benefic pe alte planuri superioare sau pe termen lung .

 

     NOTA:  Oamenii au “legal” L.A.

                  Initiatii au L.A. limitat, ei trebuie doar sa aleaga caile de infaptuire a MP. Daca fac fapte contrare M.P., ei sunt mult mai aspru sanctionati decat oamenii normali. Pot cere derogari prin rugaciuni. Pot primi suplimente de MP cand aceasta este considerat necesar de ECB.

              Entitatile nu au « legal » LA. Cele benefice in general respecta aceasta, facand numai ordinele primite de la Sf. Treime via ECB. Cele cameleonice isi pastreaza L.A. (ignorand regulile…). Cele pur malefice, fara cameleonism, nu folosesc nici ele L.A . Sunt rele dar cinstite in rautatea lor. Executa doar ordinele lui Lucifer primite via ECM. Exista si Entitati benefice cu cameleonism mic, care au incalcat candva Ordinea Lumii Lor dar nu grav. Sunt foarte rare entitatile complet lipsite de CAM.

 

Exista pe aceasta Planeta doua locuri speciale in care salasluiesc entitati speciale.

 

 
Primul este asa-numitul Consiliu al Atlantidei . A fost creeat de Inalta Scoala de Metafizica a Atlantidei acum aproximativ 15000 de ani cu rolul de a oferi adapost si protectie celor mai benefice Entitati ale Planetei. Este constituit din o Piramida din Cristal, aparata de orice posibilitati de intruziune si invizibila in aproape toate spectrele de frecvente electromagnetice. Au fost cooptate cca 247 Entitati cu EBF peste 10.000 . IISUS prezideaza acest Consiliu. Orice Entitate de aici poate iesi si isi poate infaptui misiunea primita, si se poate intoarce inapoi dupa aceasta. Unele din Entitati au dezvoltat un oarecare CAM. in perioada scursa. ENB-urile puternice aparute in perioade ulterioare nu au fost introduse . Este cazul cu majoritatea sfintilor si martirilor crestini, care au castigat mai multe trepte de evolutie, unii avand parametrii superiori unor membri ai CA. Exista de asemenea Entitati benefice stravechi care desi aveau parametrii necesari, au refuzat sa intre in acest Consiliu ( ex. Budha ). Consiliul se ocupa in principal cu judecarea Entitatilor si rezolvarea trasabilitatilor karmice pentru ENB si oamenii care in general si-au indeplinit MP. De asemenea CA este consultat de Iisus cand intocmeste Raportul periodic al Planetei catre Sf. Treime. Mai rezolva cererile de acces la Biblioteca Akasica venite din partea Oamenilor trimisi de Ei la Re-Incarnare.

 

Al doilea este Consiliul Intunecat . A fost construit de civilizatia paralela a Reptiloizilor (Shambala) cu peste 35000 de ani in urma, dupa distrugerea continentului lor, cunoscut sub numele de Lemuria. Este situat intr-un cristal negru in forma de cub, ingropat undeva sub centrul Asiei. El adaposteste ECM – uri conduse de Lucifer.  Se ocupa de judecarea Entiatilor si rezolvarea trasabilitatilor karmice pentru ENM si oamenii care nu si-au indeplinit MP. Rezolva cereri de acces la Biblioteca Akasica venite din partea oamenilor trimisi de ei la re-Incarnare . Nu stiu exact cate sunt si nici parametrii. Din cate stiu nu exista entitati malefice stravechi care sa fi ramas in afara. Legenda Cutiei Pandorei se refera la el.

 

IISUS si LUCIFER sunt FRATI VITREGI.

 

In aceste Consilii oamenii pot intra in decursul meditatiei. Pot cere si pot primi accese la informatii si sugestii despre indeplinirea M.P. a lor. Discutiile telepatice purtate intre Entitatile din aceste Consilii sau intre Ele si oamenii AFLATI ACOLO nu se supun interdictiior informationale legate de drepturile de acces la informatia akasica. Nimeni din afara acelui Consiliu nu afla ce informatii s-au impartasit acolo. ( !!!! ) . Ierarhia Superioara a Luminii respecta acest drept al acestor Consilii.

 

Entitatile cu parametrii deosebiti, ECB sau ECM de regula NU primesc MP prin intermediul acestor Consilii. Ele primesc MP direct de la SANTA TREIME.

 

Sf.Treime a permis creearea si permite existenta acestor Consilii pentru a grabi polarizarea Entitatilor, deci pentru a micsora numarul de evolutii transcendente oscilante la nesfarsit, din care nu se poate deduce progres sau regres dpdv al evolutiei Spirituale. De asemenea acestea evita supraincarcarea Entitatilor Guvernatoare cu probleme minore. (  Minore dar practic INFINIT de multe –) (prin aceea ca in aceste Consilii se judeca Karmele si re-Incarnarile oamenilor obisniuiti). Ambele Consilii , prin conducatorii lor PRIMESC si EXECUTA ORDINE trimise direct de DUMNEZEU si de SF. DUH, respectiv acelea care jaloneaza evolutia Planetei. Razboiul dintre ele este limitat si controlat. ( fenomen similar razboaielor regionale fiebinti din perioara Razboiului Rece ) .

 

     Dupa valul foarte mare de ENB-uri care in perioada inceputului Epocii Crestine au urcat 3-6 trepte evolutive (ceruri) la o singura incarnare , Dumnezeu a decis sa limiteze la 2 ceruri numarul distanta care poate fi parcursa = diferenta de ceruri in care se gaseste Entitatea la 2 judecati consecutive .

     De aceasta noua Lege au profitat si maleficii ,trimitand la reancarnre ENM-uri cu MP foatre negative ( Stalin , Hitler, Dej ) care pentru faptele facute ar fi fost degradate cu mai mult de 2 ceruri ....

      Din cate stiu eu, aceasta lege noua se afla inca in examinarea Sf. Duh si deci se aplica deocamdata doar pentru planeta Pamant si Fiintele ce traiesc pe aceasta.

    

 

 
 
Comments