CALEA RECONECTARII DIVINE - Programul Khyati

CALEA RECONECTARII DIVINE

- Programul Khyati - 


Program de Reconectare Divina si Evolutie Spirituala primit de la 

Consiliul celor 12 Batrani (Primordiali)


Reconectarile si Activarile Programului Khyati 

se fac personal sau la distantaKhyati (cuvant de origine sanskrita) : Cunoastere, viziune 


Programul "Calea Reconectarii Divine" KHYATI este structurat pe 3 nivele, 3 etape de accedere si evolutie a Spiritului incarnat in Trup. 


Pot accesa acest program toti cei care doresc, conditia minima este ca acestia sa fi absolvit cu grad de Maestru un alt sistem energetic, de exemplu Reiki, QiGong, Tehnica radianta, Shamanism, All Love,  etc sau, in functie de Cerul Incarnarii si de Misiune, sa primeasca Acceptul Divin de a accesa acest program. 


Cele 3 nivele ale Programului "Calea Reconectarii Divine" presupun accesul gradat la Iluminare Spirituala si a fost transmis pentru a fi un suport si un ajutor in plus, fata de alte metode si tehnici energetice cunoscute, pentru accesul la Lumina si Cunoastere.


De ce sa accesati aceste initieri / activari?


1. Veti obtine raspunsuri la intrebarile legate de Creatie si Spiritualitate

2. Veti reconecta cu Sinele Superior si Monada

3. Veti fi conectati la Lumina Divina si la Ierarhiile Angelice si Device

4. Va veti aduce aminte cine sunteti in Spirit si de unde veniti

5. Veti primi acces la Cunoastere, in functie de nivelul de evolutie spirituala al fiecarui Spirit

6. Veti dezvolta capacitati PSI si asa-numitele capacitati Paranormale 

7. Veti avea capacitatea de autovindecare fizica si spirituala a dumneavoastra si a celor carora vi se va permite sa ii ajutati. 


Nivelul I :


RECONECTARE SPIRITUALA - Reintregirea Sufletului


Nivelul II


RECONECTARE DIVINA 

Activarea Corpului Cauzal si RECONECTAREA CU SINELE SUPERIOR & MONADA DE SUFLET

- Activarea Corpului Spiritual - Reconectarea la Matricea Cosmica


Nivelul III


ACTIVARE CORP DE LUMINA (ATMIC)


                                          Pentru initieri ne puteti contacta AICI.Corpurile Energetice


Există șapte corpuri energetice, cu frecvențe și lungimi de undă caracteristice fiecăreia în plan energetic. Cele șapte planuri sau corpuri subtile sunt: fizic, eteric, astral, mental, cauzal, spiritual și atmic.


Corpul eteric de culoare gri până la albastru este cel mai apropiat de corpul fizic. Este considerat matricea energetică a corpului fizic. Afecțiunile de pe corpul fizic pot fi tratate acționând la nivelul corpului eteric.


Corpul emoțional sau astral este interfața între corpul fizic și cel spiritual. Acesta are o frecvență mai înaltă decât corpul eteric, depășește corpul fizic cu aproape 15-20 de cm. Se consideră că la acest nivel este stocată informația vieților anterioare.


Corpul astral are structură multicoloră ce reflectă calitatea și intensitatea sentimentelor persoanei.Corpul astral se poate proiecta în afara corpului fizic, putându-se realiza astfel călătorii în astral.


Corpul mental este nivelul la care se manifestă spiritul, este nivelul gândirii și al înțelegerii.

Acesta are culoare galben strălucitoare, depășește corpul fizic cu aproximativ 25-30 de cm.


Corpul cauzal are frecvență vibratorie mai înaltă decât cea a câmpului mental. Terapiile care se realizează la nivel cauzal sunt cele mai puternice.Corpul cauzal 

poate fi numit si vehicul al constiintei supreme. Se vizualizeaza de culoare albastra.


Corpul spiritual și corpul atmic sunt considerate ca fiind corpuri de conștiență superioară, sunt corpuri dinamice și sursa divină energetică a vieții. Aceste două câmpuri reprezintă legătura cu universul și divinitatea. Corpul spiritual este vizualizat ca având culoarea indigo.Dezvoltarea acestui corp crește puterea de vizualizare și de înțelegere a legilor armoniei universale, îmbunătățește vederea spirituală, memoria vizuală și auditivă.

După cum este văzut prin clarvedere, acestui nivel i se poate atribui şi funcţia de matrice, de tipar al corpului vital (eteric); este necesara interventia la nivel spiritual (activarea prin initiere) pentru a-i reda functionabilitatea.


Corpul spiritual se vizualizează de culoare indigo

Corpul atmic este vizualizat ca fiind violet.Culoarea diferitelor spaţii tridimensionale care înconjoară şi întrepătrund corpul fizic este

de natură electromagnetică si este determinată de lungimea de undă.Fiecare Spirit incarnat face parte dintr-un Supra-Suflet, care la randul lui face parte dintr-o Monada de Suflete. Monadele sunt de 2 feluri : Monade Primordiale si Monade Secundare, dupa cum le-am numit noi, in functie de "momentul" Creatiei. 


Monadele Primordiale sunt in numar de 12, cu aspectele lor opuse (Twin Flame). Acestea reprezinta Consiliul celor 12 Batrani. Aceste 12 Monade Primordiale sunt divizate in cate 12 Supra-suflete, care la randul lor sunt divizate in cate 12 Spirite. Fiecare Suprasuflet este format din 144 de Spirite.


Monadele Secundare sunt monade de suflete aparute in Creatie ulterior Monadelor Primordiale mai sus amintite...desi notiunea de timp este redundanta in Ceruri. Noi insa, privind din perspectiva timpului care se scurge liniar, ca si observatori, putem afirma din punctul de vedere al dimensiunii a 3-a in care traim, ca aceaste Monade Secundare au fost create ulterior primelor Monade de Suflete. Monadele Secundare sunt in numar de 60.000 si au fiecare cate 12 Supra-Suflete, ca si Monadele Principale si la fel, cate 12 Spirite. In fapt, mai exista un nivel al divizarii Spiritelor , nivelul 4 de divizare, care are loc inainte de intrupare.


De ce 12? De ce 60.000? Vom discuta toate aceste aspecte in cadrul Cursurilor de Reconectare Divina - Reconectare cu Sinele Superior si Monada de Suflet si in  cadrul sedintelor personale de consiliere pe aceasta tema. Va putem ajuta sa conexati cu Sinele Superior si cu Monada si de asemenea va putem sustine in demersul de a va afla Misiunea in Spirit (daca aveti) si eventual Misiunile in Trup.


Corpul Atmic de Lumina este corpul de protectie al vostru de drept, prin nastere in cadrul acestei Creatii si reprezinta protectia dumneavoastra divina si refacerea perfecta a conexiunii divine. Este nevoie sa se ceara acceptul Divin pentru a accesa aceasta activare energetica si trebuie sa existe o evolutie spirituala substantiala a Spiritului intrupat pentru a i se "reda" accesul la Corpul Atmic, deoarece acesta reprezinta Protectia Monadei, in mod neconditionat si fara a mai fi necesar din acel moment sa cereti protectie de fiecare data cand considerati ca aveti nevoie, pentru ca activarea corpului Atmic va reconecteaza cu Matricea in mod direct, in Trup si Spirit si astfel veti fi aparat ca si cum ati fiinta integral din acel moment in Spirit, nu in Trup. Este o mare onoare si responsabilitate in acelasi timp, pentru ca din acel moment, tamponul dintre Spiritul intrupat si Monada sa de Spirite devine inexistent si toata familia de Spirite poate benficia sau, dimpotriva, in urma acestei activari in Trup. 


Programul Khyati presupune parcurgerea a 3 etape : 


1. Reintregirea Sufletului

2. Activarea Corpului Cauzal si Spiritual

3. Activarea Corpului Atmic 


Programul Khyati presupune parcurgerea celor 3 etape amintite anterior. Tehnicile si accesul pentru aceste operatiuni de emisie energetica si activare spirituala ne-au fost transmise noua (Anca Bogdan & Catalin Bogdan) de catre Monadele Primordiale (cei 12 Batrani) si Entitati Angelice, urmare a unor initieri in Spirit si prin comunicare directa de tipul clarvederii si clarauzului. 


Mai multe detalii, in cadrul Cursului de Initiere al Programului Khyati.Autori: Anca Bogdan si Catalin Bogdan
DOSARUL DE INSCRIERE PENTRU "PROGRAMUL KHYATI":


- Scrisoare de Intentie (prezentati motivele pentru care doriti sa participati la acest curs)

- Istoric boli fizice si emotionale

- Educatie si Profesie

- Copie CI / BI

- Poza


Va rugam sa ne transmiteti aceste informatii la adresa de e-mail office@evolutiespirituala.ro


Cursurile se sustin atat online, cat si la Craiova, pentru grupe de minim 20 de persoane. Sustinem cursuri si in alte orase, in masura in care se formeaza grupe de minim 25 de persoane.Pentru toate initierile , activarile si acordajele energetice la nivel de Master-Teacher, mai putin cele gratuite, veti primi dupa initiere Suport de curs si Certificat.