Activare / Initiere Atlantean Crystal

Activare / Initiere Atlantean Crystal 


Founder: Jay Burrell


Reiki Grand Light Master/Teacher

Crystal & Angel Therapist

Lightarain Institute FacilitatorAcest sistem nu este un sistem de vindecare propriu-zis, deşi poate fi folosit în acest fel pe sine sau pentru alţii.


Activarea Atlantean Crystal (Cristalul din Atlantida)  este mai mult un acordaj menit sa aduca crestere spirituală şi personală, care vă va ajuta in călătoria dvs spirituală şi omenirea, pentru ascensiunea finală.


Scopul acestei activari este de a aduce catre noi unoasterea şi energia, care a fost şi sunt stocate în principalul cristal Atlanteean, care a fost păstrat în Marele Templu de vindecare Poseidon din Atlantida.


Acest cristal nu seamana cu nimic ce ati mai vazut pe Pamant si el deţine toate informaţiile antice pe care Atlantii le-au utilizat.

Acestea includ levitaţia, telepatia, manifestarea prin intenţie şi, cea mai importanta informatie pe care o detine, cheia pentru ascensiunea Pământului.


Acest cristal exista inca, pe fundul Oceanului Atlantic chiar în mijlocul a ceea ce este cunoscut sub numele de Triunghiul Bermudelor sau Triunghiul Diavolului cum i se mai spune.


Mai există 4 alte cristale mai mici din Atlantida, care sunt situate în Egipt, sub marele Sfinx, Insula Pastelui, Stonehenge, si Machu Picchu.


Toate cristalele, inclusiv Cristalul din Atlantida au spirite / devas asa cum noi avem ghizi spirituali şi îngerii care sunt acolo pentru noi, singura diferenţă este că spiritele devas / cristalelor au fost utilizati de către o civilizaţie (Atlantii) pentru a misca aceste energii în jurul Pamantului , vindecand pământul şi locuitorii ei (oamenii) şi pentru a ridica vibratiile de pe Pământ.


Cristalele nu sunt forta vitala a Pamantului, dar lucrează pentru a ridica vibraţia oamenilor si a Pământului.


Toate cristalele si liniile de forta ale Pamantului sunt conectate la Marele Cristal din Atlantida.


Atlantis nu a fost distrus. Ei bine, nu tot. Dovezile arată că acest continent pierdut a existat şi oamenii de stiinta au descoperit ramasite ale unor structuri de piatra gigantice si statui pe fundul oceanului Atlantic, care se crede că au provenit din Atlantida.


Oamenii care au ramas in Atlantida au devenit fiinţe foarte avansate, care au trăit în pace unul cu celălalt.

  Datorita starii lor de constiinta foarte avansata, ei au ascensionat si traiesc acum in dimensiuni mai inalte.


Atlantida încă mai există, dar la un nivel vibrational mai inalt decât noi.


Initierea Cristalului din Atantida va activa firele pierdute ale ADN-ului în noi şi un Cristal Eteric atlanteean va fi permanent fixat deasupra Chakrei Coroana a dvs. pentru a fi in permanenta conectati la energiile Atlantidei si ale Marelui Cristal din Atlantida.


După activare am recomanda să activati cristalul cel puţin o dată pe zi în timpul meditaţiei pentru a obţine un raport de comunicare cu el şi pentru a invata din secretele antice ale Atlantidei. Acest lucru ar putea fi orice, de la o experienţă de viaţă trecuta,la accesarea de catre dvs a unor cunoştinţe si informatii noi, nestiute inca si ridicarea vibratiei.


Oricare veti primi dupa acest acordaj va fi special şi unic pentru dvs.Pentru toate initierile , activarile si acordajele energetice la nivel de Master-Teacher, mai putin cele gratuite, veti primi dupa initiere Suport de curs si Certificat. Pentru initieri ne puteti contacta AICI.