Poze extraterestrii / aliens / E.T.

 
 
 
 
 

 
Marii zei martieni 6000 BC din Tassili Mountains 
 
Desertul Sahara

North Africa

 
Sego Canyon, Utah, c. 5,500 BC

Val Comonica, Italy, c. 10,000 BC

 
Pe o catedrala din Salamanca, Spania (construita in 1102 e.n)

 
Pe tablitele sumeriene

Artefacte ceramice Jomon Jidai numite Dogu, de 6000 de ani.
Pictura antica pe pietre in Australia
 
Pictura din secolul 17 Astronautul de 32m lungime descoperit in Peru de Eduardo Herran in 1982. 

Sculptura preistorica gasita intr-o pestera ecuadorianaIn India navele erau numite Vimane.


Hieroglifele egiptene descriu aceleasi imagini in piatra.Aceasta pictura se numeste "Madonna cu Saint Giovannino" de Domenico Ghirlandaio (1449-1494) 
 

 

 

Tapiterii din secolul 14. Ambele descriu viata Fecioarei Maria. Obiecte in forma de sapca pot fi vazute in ambele tapiterii. Ele se gasesc in Notre-Dame in Beaune, Burgandy. 
 

Pictura de mai sus ii portretizeaza pe Iisus si Maria si sub ei sunt nori lenticulari. Pictura se numeste "Miracolul zapezii" si a fost picatata de Masolino Da Panicale (1383-1440) si poate fi gasita la biserica Santa Maria Maggiore, Florenta, Italia.

 

 
Picturi din secolul 15
 
 
 

 

 
Pictura de mai sus este facuta de Paolo Uccello (1396-1475)  Se poate observa un OZN in apropierea lui Iisus. Poate fi gasita la Academia din Florenta

 
 
Pictura de mai sus este fauta de Carlo Crivelli (1430-1495) si se numeste " Buna vestire cu  Sfantul Emidius" (1486) si poata fi gasita la National Gallery, London.
 

 
Pictura de mai sus este facuta pe lemn in apropierea castelului Conti Dotremond, Belgium. 
Moise primeste tablitele si cateva obiecte pot fi vazute, in apropiere, pe cer.
 
Poza de mai sus este dintr-o carte numita Prodigiorum Ac Ostentorum Chronicon de Conrad Lycosthenes (1518-1561). Basel: Henricpteri, 1557. Ilustreaza aparitia unui OZN in Arabia in 1479. Cartea este detinuta de Australian Museum Research Library. 

 
Pictura de mai sus se numeste "Adormirea fecioarei" de ANON. Pictata in 1490. Atentie la nori.

 
Aceasta este o medalie franceza care pare a comemora o aparitie 
OZN de forma circulara in 1680.
 

 
Pictura de mai sus este facuta de Bonaventura Salimbeni si se numeste "Glorificarea  Eucharistului", pictata in 1600. Observati obiectul care seamana cu satelitul Sputnik (primul satelit trimis in spatiu, de rusi, in 4 oct 1957). Pictura poate fi gasita in San Lorenzo in San Pietro.
SPUTNIK


 
Si mai multe roti! Aceasta imagine ilustreaza o priveliste cu OZN-uri deasupra Hamburgului, in  Hamburg, Germany 4 November 1697. Obiectele au fost descrise ca fiind "doua roti stralucitoare" 
 
 
 
Mai sus este o ilustrare a unei aparitii din 18 Aug 1783 la ora 21.45 la Castelul Windsor.
Imaginea a fost realizata de Thomas Sandby (un fondator al Royal Academy)si de fratele acestuia, Paul, ambii martori la eveniment.

Aceste imagini sunt din Kimberley, Australia. Sunt picturi din pesterile aborigenilor din australia, care au aprox 5000 de ani. 
 
 

Aceasta fresca are 1000 de ani vechime. Fotografia a fost facuta in canionul de 9 mile din Utah, SUA, care de fapt are 40 de mile lungime si contine peste 1000 de pietroglife create de diferite culturi stravechi, incluzand aici  culturile Anasazi, Fremont & Ute. Aici putem spune ca se afla cea mai llunga galerie de arta din lume. Aceasta pictura pe piatra fost realizata de cultura Fremont.


 
 
Imaginea de mai sus vine dintr-un text antic din Orient numit Prajnâpârâmita - Suna. 
 
 
 
"Crucificarea" pictata in 1350. Pictura se afla deasupra altarului in Manastirea Visoki Decani  in Kosovo, Yugoslavia.

 
Aceasta este o fresca din secolul 17 si se afla in Catedrala Svetishoveli in Mtskheta, Georgia. Observati cele doua nave sub forma de nave circulare in laterale.
 
 
 
Comments