ΕΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΝΣΚ

Αν θέλετε να σχολιάσετε, κάντε κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει στην αρχή  του κάθε άρθρου για να μεταφερθείτε στο BLOG

  • Ανακοίνωση Ένωσης Μελών του ΝΣΚ για δίκη που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Γ’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών. Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013http://dikastis.blogspot.gr/2013/04/blog-post_2946.htmlΑθήνα 26/4/2013ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΗ Ένωση Μελών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους θεωρεί τουλάχιστον ...
    Αναρτήθηκε στις 15 Μαΐ 2013, 2:47 π.μ. από το χρήστη dikastis gr
Εμφάνιση αναρτήσεων 1 - 1 από 1. Προβολή περισσότερων »


Ανακοίνωση Ένωσης Μελών του ΝΣΚ για δίκη που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Γ’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.

αναρτήθηκε στις 15 Μαΐ 2013, 2:47 π.μ. από το χρήστη dikastis gr

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

http://dikastis.blogspot.gr/2013/04/blog-post_2946.htmlΑθήνα 26/4/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Ένωση Μελών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους θεωρεί τουλάχιστον άστοχα πρόσφατα δημοσιογραφικά σχόλια τα οποία αναφέρονται με τρόπο απαξιωτικό στην ισχύ των επιχειρημάτων και την επαρκή προετοιμασία του Δημοσίου , ως πολιτικώς ενάγοντος, στη δίκη που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Γ’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.

Τονίζουμε με την ευκαιρία προς  κάθε κατεύθυνση, ότι οι λειτουργοί του Ν.Σ.Κ. κατά την άσκηση των καθηκόντων τους δεν  επιχειρούν ούτε πρόκειται να επιχειρήσουν να πείσουν για την ορθότητα των θέσεων του Δημοσίου άλλους παράγοντες πλην του, μόνου αρμόδιου, για την εκφορά της δικανικής κρίσης,  Δικαστηρίου, δεν αντιπαρατίθενται δημόσια, εκτός  Δικαστηρίων, με συνηγόρους αντιδίκων του Δημοσίου,  και, πολύ περισσότερο,  δεν εμπλέκονται στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων στην κοινή γνώμη σχετικά με την έκβαση μίας εκκρεμούς δικαστικής υπόθεσης.

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κωνσταντίνος Βαρδακαστάνης
Πάρεδρος Ν.Σ.Κ.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αντώνης Αντωνίου
Πάρεδρος Ν.Σ.Κ.

1-1 of 1