Ευκαιρίες καριέρας

Οδηγίες συμπλήρωσης Βιογραφικού Σημειώματος

Η DigiBeauty είναι μία εταιρεία Extensions - Τρεσών - Περουκών με δύο καταστήματα στην Αθήνα (Δάφνη & Μαρούσι) και ένα κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Επίσης, όλα τα προϊόντα μας διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.digibeauty.eu σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.
Οι πελάτες που επισκέπτονται τα καταστήματά μας μπορούν ταυτόχρονα να αγοράσουν  και να τοποθετήσουν ή να κάνουν οποιαδήποτε άλλη τεχνική εργασίας (π.χ. κούρεμα, βαφή κλπ) γιατί εντός των καταστημάτων λειτουργεί και χώρος κομμωτηρίου.

Ως εταιρεία έχουμε την αρχή να σεβόμαστε τους συνεργάτες μας και να τηρούμε ότι προβλέπεται από την εργατική νομοθεσία (πρόσληψη, ένσημα, πληρωμές στην ώρα τους, δώρα – άδειες, ρεπό, συγκεκριμένο πρόγραμμα ωρών εργασίας κλπ) και αναζητούμε συνεργάτες που είναι επαγγελματίες και θέλουν να ενταχθούν στην ομάδα μας και να εξελιχθούν μαζί μας.

Αν σας ενδιαφέρει να ενταχθείτε στην ομάδα μας συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πατήστε "Submit" (Υποβολή) στο τέλος της φόρμας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όταν έχουμε μία διαθέσιμη θέση εργασίας. (Οδηγίες συμπλήρωσης της φόρμας μπορείτε να δείτε στο video αριστερά) 

Βιογραφικό Σημείωμα


 Comments