Αρχική‎ > ‎

ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΡΕΣΣΑΣ

100% ΦΥΣΙΚΗ ΤΡΙΧΑ (Ποιότητα REMY)
Η φυσική τρίχα REMY έχει το πλεονέκτημα ότι δεν μπερδεύεται εύκολα και διατηρεί τη λάμψη και πολυτελή της εμφάνιση περισσότερο καιρό.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υψηλές θερμοκρασίες (πιστολάκι, μασιά κλπ) και να πετύχετε άριστο αποτέλεσμα στο χτένισμά σας.
Μπορείτε επίσης να τη βάψετε στην απόχρωση των μαλλιών σας (αποφύγετε μόνο τη χρήση ντεκαπάζ)
ΜΙΞΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΡΙΧΑΣ ΜΕ ΙΝΕΣ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ
Η ποιότητα αυτή αποτελείται από φυσικό μαλλί και τεχνητές τρίχες. Διατηρεί τα πλεονεκτήματα της ποιότητας 100% φυσικής τρίχας remy, δηλαδή και μπορεί να βαφεί και να γίνει μπούκλα.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Για να πετύχει η μπούκλα ή η βαφή την πρώτη φορά λούστε πολύ καλά την τρέσα 2 – 3 φορές.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μη χρησιμοποιήσετε ισιωτική ή μασιά με κεραμική πλάκα

 
ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΡΙΧΑΣ
Η απομίμηση φυσικής τρίχας έχει παρόμοια εμφάνιση με τη φυσική τρίχα.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε υψηλές θερμοκρασίες (έως 170) και να τη χτενίσετε αλλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο με της φυσικής τρίχας (η απομίμηση φυσικής τρίχας μπορεί να ισιώσει - όπως και η φυσική τρίχα - , αλλά δεν μπορεί να πετύχει την ίδια μπούκλα με τη φυσική τρίχα. Επίσης η απομίμηση σε σπαστό ή μπούκλα αν ισιωθεί δεν θα μπορέσετε να την ξανακάνετε όπως ήταν πριν).
Δεν μπορείτε να τη βάψετε και γι αυτό πρέπει να προσαρμόσετε το χρώμα των μαλλιών σας στο χρώμα της τρέσσας. 
Μη χρησιμοποιήσετε ισιωτική με κεραμική πλάκα

ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΤΡΙΧΑ
Η υψηλής ποιότητας συνθετική τρίχα έχει εμφάνιση που είναι σαν τη φυσική τρίχα. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υψηλές θερμοκρασίες (πιστολάκι, μασιά κλπ) και δεν μπορείτε να τη βάψετε.

Comments