(1) Uttalelser fra en rekke suksessfulle personerJeg har praktisert Dhammakaya meditasjon i fem år nå og for meg er meditasjonen perfekt. Det er rett og slett den mest dypsindige og sterkeste meditasjonen jeg har erfart. Jeg har 30 års erfaring med bruk av ulike meditasjons teknikker. Meditasjon er det mest viktige aspektet ved mitt liv da jeg mediterer daglig, noen ganger sitter jeg timevis av gangen.

Teknikken du bruker i Dhammakaya meditasjon er meget enkel. Om du fortsetter å meditere etter denne metoden vil du etter hvert oppnå resultater og erfaringer som bare kan kalles overnaturlige. Det er noe jeg vil anbefale til alle og enhver. Det er meditasjons teknikken som jeg har tatt til min egen. Jeg håper at mange andre også vil prøve Dhammakaya meditasjon og oppdage dens mange fordeler.”

Eric Levine

(Grunnlegger av californina Fitness, Chairman/CEO av California WOW Xperience  og Planet Yoga)

Les om Eric Levine Forbes.com


 

Jeg har oppdaget og bevist for meg selv personlig de fantastiske fordelene Dhammakaya meditasjon har gitt meg og mitt liv. Det er en elegant og enkel meditasjon som til og med kan utføres av barn helt nede i seks års alderen. Den gir kreativitet, klarhet og fred i sinnet sammen med en genuin følelse av tilfredsstillelse. Dette er bare noen få av meditasjonens varige resultater som jeg har erfart selv! Uten å ta hensyn til ens religion vil en med Dhammakaya meditasjonen teknikker gi livet en dypere mening.

Rev. Richard Salvatore Esposito, Ph.B. L:O:C:M.

(Kristen prest, professor I verdensreligioner)


 

 

Comments