(2) Fordeler for ditt sinn

Mitt liv har endret seg på flere mirakuløse måter siden jeg startet med Dhammakaya meditasjon i august 2005. På den tiden ble jeg traumatisert av at min 21-år gamle sønn døde. Mitt liv var da fylt med tårer, pine og sorg. Ingenting så ut som det skulle få slutt på lidelsen. Etter forslag fra en venn, startet jeg å meditere etter Dhammakaya meditasjon og fant sentrum i kroppen som et tilfluktssted som brakte meg nærmere en kjerne av kjærlighet, komfort og indre fred. 

Pat Gaoski

(52 år gammel sykepleier, USA)

 

Etter å ha praktisert Dhammakaya meditasjon en tid begynte jeg å se på ting i et nytt perspektiv. Jeg brukte ”viljen” min til å se på hva som helst som skjedde rundt meg istedenfor å bruke et nakent øye som ofte ikke ser sannheten.

Chan Poi Koun

( 40 år gammel veldedighetsarbeider, Singapore)

  

Det forandret meg fra å være sint og lei til rolig og glad. Etter å ha meditert følte jeg meg fredfull, glad, rolig og jeg smilte mye. Hver gang jeg mediterer føler jeg meg velig glad. Det får meg til å føle meg vel.

Pantira Suyasri

(student, USA)


Siden jeg ble født har livet mitt vært fylt med problemer og lidelse, ja så mye at jeg nesten ikke har trodd det har fantes noe en kunne kalle glede. Nå etter at jeg har praktisert  Dhammakaya meditasjon, har jeg funnet en ekte glede som jeg har vært på søken etter hele livet. Den er der inni meg. Når mitt sinn står stille føler jeg en strøm av glede som strømmer ut fra sentrum av kroppen min. Jeg kunne ikke tenke meg å bytte bort denne følelsen med noe i hele verden.

Monnut Soonyeekhan

(47 år gammel bedrifts eier, Thailand)

 

Comments