(5) Fordeler for ditt profesjonelle liv

Jeg har ikke følt slik klarhet i livet mitt inntil jeg startet med Dhammakaya meditasjon. Den gjør meg veldig glad – ekstremt glad! Meditasjon hjelper meg også i jobben min. Å konsentrere seg om sentrum av kroppen i læresituasjoner hjelper meg i å være rolig og fokusert, ved for eksempel når jeg har måttet håndtere flere studenter på en gang eller når jeg har prøvd å nå en spesielt vanskelig student.

 

Bob Baker, Ph.D

(45 år gammel litteraturlærer, USA)

 

Jeg har glede av Dhammakaya meditasjon hver dag. Den klargjør hodet mitt før jeg starter å arbeide. Jeg bruker meditasjon til å lede livet mitt og til å planlegge business startegier og arbeids prosedyrer. Før jeg startet med Dhammakaya meditasjon var jeg ekstremt stressa i arbeidet med å håndtere kunder og ansatte. Men nå etter at jeg er begynt å meditere regelmessig, er sinnet mitt klarere og jeg kan lettere se løsninger på problemer. Jeg har også blitt roligere og mer sindig.

 

Edbin Wettergren

(Bilpart designer, business eier, Danmark)

 

 

Nå når jeg driver med Dhammakaya meditasjon hver dag føler jeg meg nært det beste i livet mitt. Uavhengig av hvilken religion du tilhører eller hvilken utdanning du har, om du starter en arbeidsøkt med å meditere vil du ha store sjanser for suksess.

 

Ben Frans

(Solomon øyene)

Comments