(4) Fordeler for dine forhold

Ikke lenge etter at familien min startet med Dhammakaya meditasjon merket vi at livskvaliteten ble større. Min mann sluttet å spille (gamble) og begynte å komme hjem rett etter jobb hver dag. Nå står han også opp tidlig om morgenen for å lage frokost til hele familien og han hjelper meg med å få barna klare til skolen. Før måtte jeg gjøre alt selv.

Sakorn Duangchareonketh

(Ansatt, Taiwan)


Jeg ble roligere og Chuck er ikke lengre en ”masete” ektemann. Min tenåringsdatter Kendel og jeg har sluttet å hyle til hverandre når vi er uenige om noe. Hele familien vår praktiserer nå Dhammakaya meditasjon. Den har brakt oss nærmere hverandre og vi elsker hverandre mer. Ikke det at vi ikke var glade i hverandre før, men vi har blitt snillere mot hverandre og er mer villig til å høre på hverandre.

Terry Boyda

(Forfatter, USA)

 

Før likte jeg ikke å gå på skolen fordi jeg måtte studere sammen med mennesker med ”normale” øyne. Mine klassekamerater ertet meg og jeg måtte bruke krykker. Nå mediterer jeg hver dag. Jeg kan se at jeg skinner innenfra og nå gleder jeg meg faktisk til å gå på skolen. Jeg ønsker meg venner og jeg er ikke lenger redd for å bli mobbet.

Netnapha Kernklang

(Blind student)

Comments