(3) Fordeler for din helse


I juni 2003 ble jeg diagnostisert med blodkreft. Jeg ble sjokkert da legen fortalte meg at det ikke fantes noen kur for sykdommen min. Så en venn av meg foreslo at jeg skulle prøve  Dhammakaya meditasjon.

Første gang jeg mediterte vandret sinnet mitt mye fram og tilbake. Jeg følte meg stresset og fikk hodepine. Men munken spurte meg om å prøve igjen, så det gjorde jeg. Jeg prøvde da å slappe av i hele kroppen og bruke mantraet ”summa arahung” for at tankene mine ikke skulle vandre så mye. Etter en tid ble jeg mer fredfull og jeg følte en ubeskrivelig følelse av glede.

Mens jeg fortsatte å praktisere meditasjon, ble kvaliteten på blodet mitt stadig bedre noe som overrasket legen min enorm. Fem måneder senere da jeg igjen gikk til sykehuset for å ta blodprøver, ble legen spesielt overrasket over resultatet på prøvene – blodkvaliteten min var tilbake på normalen! I dag mediterer jeg to timer hver dag.

Boontern Saechiang

(47 år gammel husmor fra Hong Kong)


Jeg har meditert etter Dhammakaya teknikkene i åtte år nå. Etter at jeg ble diagnostisert med blodkreft har jeg brukt enda mer tid på meditasjon. Legen min fortalte meg at andre pasienter med lik diagnose og i samme tilstad som meg selv ville ha vært død for lenge siden. Han var overrasket over at jeg ikke bekymret meg mer for sykdommen og selv om jeg hadde cellegift behandling flere ganger mistet jeg ikke håret.

Iam Dhammasujarith

(69 år gammel pensjonert offentlig ansatt, tidligere rådgiver til ordføreren i Chicago, USA)


I en årrekke har jeg vært plaget med en beinsykdom. Jeg kan ikke sitte i samme posisjon særlig lenge om gangen. Før var jeg nødt til å ta tre smertestillende tabletter hver dag, men etter å ha praktisert  Dhammakaya meditasjon en tid kan jeg nå klare meg med to piller i uka. Dette er bare helt fantastisk.

Flemming Buus

 

(40 år gammel fabrikk arbeider, Danmark)


Før jeg begynte å praktisere Dhammakaya meditasjon ble jeg ofte stresset av jobben min og alt det den krevde av meg. Nå er jeg mye mer rolig og avslappet. Jeg har oppdaget at når vi ser verden rundt oss ser vi en slags ”glede” som alltid har en viss mengde problemer og tap med seg. Når vi lukker øynene og roer sinnet kan vi oppleve ren glede og ikke noe lidelse.

 

Kadum

(Nyhets korrespondent, Oman)


Comments