Steg 7 : stille og nøytral"Når sinnet er helt avslappet, vil det automatisk repetere ord frasen av seg selv, som om du glemmer å resitere det (hvis du rett og slett ikke ønsker å resitere det lenger, så det er ok). Du kan gjerne fortsette uten at sinnet vandrer eller tenker på noe. Det trenger bare være bildet av det mentale objektet som vises klart i midten av kroppen din. Hvis du føler dette, trenger du ikke å resitere ord frasen igjen. La bevisstheten opprettholde visjonen om det mentale objektet forsiktig og komfortabelt. Bare gjøre det fra dette tidspunktet, med et stille sinn, mykt, forsiktig, konstant og kontinuerlig. Ikke gjør noe mer enn dette.

Hvis du ser eller føler noen opplevelse i sentrum av kroppen din utenfor det mentale objektet du opprinnelig startet med  å forestille deg, ikke bli redd eller overrasket. Bare hold sinnet nøytralt til det. 

Observer erfaringer som oppstår med et rolig sinn og husk å slappe av. Være nøytral. Ditt sinn vil være helt fokusert, ren, stille, og føle intethet. Dette øyeblikket er svært viktig, så ikke overse det, gi heller oppmerksomhet, for alle nye erfaringer innenfra vil gi fremgang til det du ikke forventer. Din rolle på denne tiden er å være en observatør, ikke en regissør. Bare fortsett med å observere og slappe av. Ikke tenk på noe annet enn det".

Når ditt sinn kommer til en stillstand, vil det bli rolig, klart, rent og ekte. Ditt sinn vil lære å føle sine muligheter til virkelig å kunne utvides kontinuerlig. De som aldri har sett lyset opplyse sitt indre, vil litt etter litt begynne å oppleve økende glimt av dette lyset i kroppens midte. Det er den gløden som bringer oss lykke og gjenoppfriskning. Hvis denne gledens utstråling gjennomsyrer hele vår kropp, vil hele kroppen føle glede, lykke og salighet.

Comments