60.วิธีการขุดเจาะบ่อบาดาล

Drill Your Own Water Well Part 1 - Drill Your Own Well Series  : อัปโหลดโดย เมื่อ 22 ก.พ. 2010

This video shows how to drill your own well using PVC. From http://www.drillyourownwell.com It is a good way

to put down a shallow well and get inexpensive water for irrigation and lawn watering. It is not a substitute for potable water.

Drill Your Own Water Well Part 2 - Drill Your Own Well Series : อัปโหลดโดย เมื่อ 24 ก.พ. 2010

Drill Your Own Well Part 2 - from :: drillyourownwell.com

วิดีโอนี้จะแสดงวิธีการขุดเจาะบ่อของคุณเองโดยใช้พีวีซี ตั้งแต่ http://www.drillyourownwell.com มันเป็นวิธีที่ดี

ที่จะนำลงน้ำตื้นได้ดีและได้รับน้ำที่ราคาไม่แพงสำหรับการชลประทานและการรดน้ำสนามหญ้า มันไม่ได้ใช้แทนสำหรับน้ำดื่ม

*******************************************************************************************************************************

.
 
45.Impossible Bridges
 •  
  from :: drillyourownwell.com
 • You can drill your own shallow water well using PVC and water hoses.   It is a cheap and effective way to dig your own shallow water well.  Well drilling or well boring isn't just for the pros with huge commercial drilling rigs.  Digging a water well yourself is both interesting and fun.  Having your own water well can save you a lot of money.
 • The well drilling methods described here work well in digging/drilling through dirt, and clay, including really hard clay.  They will not work if you need to drill through rock.  If the area you live in is flat or relatively flat, it is definitely worth a try.  It is very likely that you can drill your own well.  Many successful wells have been drilled using this well drilling method.  It is cheap.  It works very well in sand and clay. 
 •  
 •  
 • 60.วิธีการขุดเจาะบ่อบาดาล
 •  
  แปลด้วย google
  คุณสามารถเจาะน้ำตื้นของคุณเองด้วยการใช้พีวีซีและท่อน้ำ มันเป็นวิธีที่ประหยัดและมีประสิทธิภาพที่จะขุดน้ำตื้นของคุณเองได้ดี ขุดเจาะหรือน่าเบื่ออย่างดีไม่ได้เป็นเพียงสำหรับผู้เชี่ยวชาญด้านที่มีขนาดใหญ่แท่นขุดเจาะในเชิงพาณิชย์ ขุดน้ำได้ดีว่าตัวเองเป็นทั้งน่าสนใจและสนุก มีน้ำของคุณเองดีสามารถช่วยให้คุณประหยัดเงินเป็นจำนวนมาก

  วิธีการขุดเจาะกันอธิบายไว้ที่นี่ทำงานได้ดีในการขุด / ขุดเจาะผ่านสิ่งสกปรกและดิน ได้แก่ ดินเหนียวยากจริงๆ พวกเขาจะไม่ทำงานหากคุณจะต้องเจาะผ่านหิน หากพื้นที่ที่คุณอาศัยอยู่ในแบนหรือแบนค่อนข้างเป็นมั่นเหมาะมูลค่าลอง มันมีโอกาสมากที่คุณสามารถขุดเจาะบ่อของคุณเอง หลุมที่ประสบความสำเร็จจำนวนมากได้รับการเจาะโดยใช้วิธีการขุดเจาะนี้เป็นอย่างดี มันราคาถูก มันทำงานได้เป็นอย่างดีในดินทรายและดินเหนียว