Online help bij ontslag

Terug, terug, terug.....Hoelang ga je terug in je gedachten? Je bent onstslagen, vervroegd met pesioen gestuurt, outsourced..... Hoe kon het gebeuren?  Waarom jij? Dit zie je alleen op de televisie, dit gebeurt alleen met anderen, niet met jou! Je bent boos en je kunt nergens terecht met je woede. Je voelt je machteloos, je voelt schamte, net als je iets fout hebt gedaan. Hoe verder?
 
 Meer Info? Ga ook naar: http://faillissement.startpagina.nl/
 
Deze wiki is voor iedereen. Het is GEEN commercieel website en er zit geen commerciele gedachten achter. Deze wiki is gestart door een groep oud collega's met de doel om elkaar te helpen. Je bent welkom en je bent anoniem. Wij praten, mailen, en soms organiseren bijeenkomensten om elkaar steun te geven. Alles, wat gezegd is vertrouwelijk en iedereen is anoniem. Wij verzamelen tips om elkaar te helpen en wij gaan onze verhalen delen met elkaar.
 
Onze regering helpt de banken, de multinationals, de bestuurders, directeuren, maar niet de burgers. Volgens Nout Wellink, de president van De Nederlandsche Bank, zullen de burgers de komende tijd extra te maken krijgen met de gevolgen van de economische crisis.

 

Bad Day

Solidaliteit en help bij financien en bezuigingen:

Tussen de burgers is er GEEN solidaliteit. Iedereen voor zich. Alleen vergeet men wel, dat vaak later ze kunnen zelf ook in de moeilijkheden belanden en dan zal niemand klaar staan om hun op te vangen. Wij kunnen elkaar helpen om tips en ideen uitwisselen. Nogmaals het is geen commerciele bureau, zonder verplichtingen en zonder leugens.

 
 
Wat doen wij niet?
Wij zijn niet zielig. Wij gaan niet elkaar in de put praten. Wij versterken de negatieve gevoelens niet. Wij gaan niet elkaar opfokken en de woede en haat opwekken. Wij gaan niet constant over de werkgevers jammeren.
 
Als je hierbij aansluit, moet je de bovenstaande regels en afspraken respecteren.
 

You are fired!

 
 Wil je emailen of vraag stellen? Klik hier!: 12useit@gmail.com
Wil je een afspraak maken om te praten, wat drinken....? Dit doen we alleen in groepsverband, niet meer dan één keer per maand. Stuur een email met je verzoek en voor uitnodiging.
Website voor afspraken: http://www.datumprikker.nl