Voorpagina‎ > ‎Foto's‎ > ‎

063 Vijf jarig bestaan april 2016

Diavoorstelling start automatisch. Als deze veel foto's bevat kan het laden ervan (afhankelijk van de internetverbinding) langer duren dan gewoonlijk.
Wil je liever pauzeren en/of bladeren, dan kan dat door met je pijltje over het venster te bewegen, en de knoppen onder in het fotokader te bedienen.

5
JARIG
bestaan van De Violettes

063 Vijf jarig bestaan april 2016
foto van de eerste bijeenkomst in april 2011


Dag lieve dames en echtgenoten

Wat kunnen we fijn terug kijken op 3 april: het feest om te vieren dat we 5 jaar bestaan! Na een moeilijke dag, en het bekend maken van onze zware zaterdag kon ik de knop goed omzetten! Ik vond veel steun bij jullie, en zo konden we er een grandioze dag van maken. Gelukkig viel de koude schotel ook in de smaak, mede dankzij hulp bij het versieren en hapjes maken van sommige dames, en de saté van Tiny ging er ook goed in!

En wat is er heerlijk gedanst door iedereen! En dan de optredens allemaal prodeo: Gijs, Blue Air, Jeanette en Tom, Peter, en ons eerste optreden met de Pretty Women! Geweldig bedankt!
Ans van Grinsven voor het maken van de foto's. Jammer genoeg was Hans ziek, en ook de man van Riet moest het door ziekte af laten weten, hopelijk zijn ze inmiddels hersteld. Ook Wilma Steenbakkers kon er helaas niet bij zijn. Wilma v/d Tillaart kon gelukkig na een spannende week van wachten op een uitslag na veel pijn toch op vakantie! Ook waren Jeanne v/d Boom en Haar zus afwezig. Dames jullie hebben wel wat gemist, en wij jullie ook!

De mannen beviel het ook goed, ik kreeg zelfs al een verzoek om dit af en toe erin te houden! Bij ons 7 ½ jarig bestaan? In elk geval over vijf jaar weer :-)

Al bij al een geslaagd feest: allemaal heel hartelijk bedankt!
Queen COCONEL