Vrijwilligers‎ > ‎

Cursusaanbod


Cursusaanbod Kennisplein: vandaag start aanmelden najaar

In maart 2017 gaat een aantal cursussen en themabijeenkomsten van start, waarmee vrijwilligers hun kennis en ervaring kunnen vergroten. Het gaat deels om succesvol aanbod uit het voorjaar of voorgaande jaren dat herhaald wordt, maar er is ook nieuw aanbod bij.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van Link 050: www.kennispleinvrijwilligerswerk.nl

Het cursusaanbod is niet alleen toegankelijk voor wie vrijwilligerswerk in de stad Groningen doet, maar ook voor mensen met een participatiebaan.

Kennisplein Vrijwilligerswerk is een samenwerkingsverband van diverse organisaties uit de stad Groningen, en wordt gecoördineerd door MJD.
Het complete aanbod bekijken en je aanmelden: www.kennispleinvrijwilligerswerk.nl

Iedere vrijwilliger mag dit jaar aan 6 cursussen deelnemen. Lees meer over alle ‘spelregels’ en achtergronden.


Wat is er  te doen bij Link 050?

De één zoekt (extra) vrijwilligerswerk, of wil advies over het vrijwilligersbeleid van zijn organisatie. De ander heeft een idee wat nog verder uitgewerkt moet worden, of men zoekt extra ondersteuning voor een nieuw initiatief of project.

Voor al deze zaken kan men terecht bij Link 050. Zonder afspraak kun je er terecht op maandag (van 13.00 – 17.00 uur) en dinsdag tot en met vrijdag (van 10.00 – 17.00 uur). In de zomer is Link 050 op zaterdag weer gesloten.
Er zijn bij Link 050 ook spreekuren over specifieke onderwerpen.