Welkom bij de Rooise Dommelklanken!

______________________________________________


Het rooise mannenkoorHet Rooise mannenkoor, toch nog steeds wel uniek binnen de wereld van smartlappen en levensliederen

Smartlappenkoor "De Rooise Dommelklanken", opgericht in 1998, bestaat uit alleen mannen. Wij treden op tijdens festivals, jaarmarkten, en in bejaarden- en verpleeghuizen en culturele evenementen.

De optredens worden meerstemmig met zeer groot enthousiasme uitgevoerd. We weten met deze mix van smart en levensliederen " de ingrediënten " om het publiek altijd weer opnieuw te raken.

We zijn in 2005 bekroond met de Award van Bekaf. Een award waar we heel trots mee zijn vanwege het feit dat ons deze is toegewezen voor het promoten van het Nederlandstalige Smart en Levenslied.

Wij zingen alleen Nederlandstalige smartlappen en levensliederen, een uiteenlopend repertoire van Zangeres Zonder Naam, Jan(tje) Smit, Guus Meeus, Frans Bauer, enz.

Wij bestaan op dit moment uit totaal 30 mannen, welke door de bezielende leiding van onze dirigent Otto Verheijen en door ons begeleiding duo met onze accordeonist Theo v.d. Anker Jan Brands op Contrabas en drummer Antoon Kluitmans die steeds weer een speciale sound, aan onze optreden weten te geven.

Optredens 


Wilt u ons eens horen of zien, kijk dan in de agenda om te zien waar en wanneer wij optreden!
 
Wil je een keer de sfeer van onze repetities proeven en kijken of het iets voor je is neem dan contact op met onze voorzitter Geer Bakker.

Onze repetities zijn elke woensdagavond om 20.00 uur