Vestigingen van De Nationale Mediator

Waar vind ik een mediator?
Professionals die bij De Nationale Mediator zijn aangesloten zijn door heel Nederland gevestigd, er is dus altijd wel iemand bij je in de buurt. Bel ons en wij brengen je met de juiste mediator in contact.
 
Maar nog belangrijker is dat je ondersteuning krijgt van de in jouw situatie meest geschikte persoon. Je wilt immers dat er een oplossing gevonden wordt. In overleg kiezen we de juiste ondersteuning en bespreken we de locatie waar de gesprekken zullen plaatsvinden; we kunnen ook naar je toe komen. Wij leggen je dus nooit iets op en zo ben je er vanaf het allereerste beging zelf bij betrokken.
 
Zo kan het zijn dat je het belangrijk vindt dat jouw cultuur wordt begrepen, of je taal, je geaardheid, of je geloof. Amsterdammers en Limburgers hebben toch echt een andere cultuur en zelfs een andere taal. Dat geldt ook als je een andere nationale afkomst of etniciteit hebt. Wellicht wil je liever een wat oudere mediator, of heb je voorkeur voor en man of een vrouw, of iemand die ervaring heeft met jullie specifieke omstandigheden. Allemaal verschillen die niet alleen plaatsgebonden zijn. We noemen dat diversiteit.
 
Belangenverenigingen:
Stichting De Nationale Mediator heeft speciale afspraken en overeenkomsten met belangenverenigingen om de dienstverlening zo goed mogelijk te laten verlopen. Er vindt regelmatig overleg plaats en er zijn mediators die bijeenkomsten van de belangenvereniging bijwonen.
 
Door het contactformulier in te vullen, krijgen we een eerste indruk van jouw situatie en wensen en zorgen wij ervoor dat je door iemand gebeld wordt die begrijpt waar het in jouw geval over gaat.

Natuurlijk kun je ook NU met ons bellen en krijg je direct advies.
Bel dan 06 83599809