Plattegronden

Begane grond

De begane grond bestaat uit een lange gang die van de voordeur naar de achterdeur loopt. In het midden bevindt zich de trap naar boven en een wc, met ruime spoelwastafel, een wasmachine en een droogtrommel.

Keuken

In de grote gezellige keuken is een 5 pits gasstel, een hete luchtoven en een combi-magnetronoven. Let op: het kook- en afwasdeel van de keuken is niet zo geschikt voor mensen vanaf 1.90m.

Er zijn twee 6-persoonstafels die eventueel uitgeschoven kunnen worden tot 8-persoonstafels, afhankelijk van de grootte van de groep. In het keukendeel staat dezelfde tafel, waar ook mensen aan kunnen eten.

Begane grond

Woonkamer

De woonkamer bevindt zich rechts van de keuken. Hier staat een lange bank rond de houtkachel. Uiteraard is in het gehele huis ook centrale verwarming aanwezig. In de woonkamer hangt een smart tv. WIFI is ook aanwezig. Let op: de huurder mag geen illegale sites, films, muziek of andere inhoud downloaden. Eventuele boetes (in Duitsland is men heel streng) worden doorgegeven aan de huurder.

Recreatieruimte

In de voormalige winkel bevindt zich de recreatieruimte. Je komt hier vanuit de gang, tegenover de woonkamer, via een trapje van 3 treden.

Hier staat een tafeltennistafel, tafelvoetbal, er is een tafeltje met 2 stoelen, en een boekenkast met voornamelijk Nederlandstalige kinderboeken, een poppenhuis, veel duplo, een loopauto en enkele spelletjes.

Bekijk de foto's van de begane grond

Recreatieruimte (begane grond)

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn vijf slaapkamers.

De paarse slaapkamer is de meest ruime. Deze kamer heeft een eigen wastafel. Er staat een 2-persoonsbed in van 180 x 200 cm met 2 losse matrassen (elk 90 x 200 cm).

De binnenmuur van de blauwe slaapkamer bestaat nog uit origineel vakwerk. Aan de andere kant is een schuin dak. Hier staat een 2-persoonsbed (160 x 200 cm).

De oranje kamer is echt een kinderkamer. Hierin staan drie bedden, waarvan 1 halfhoogslaper. Alle bedden zijn 90 x 200 cm.

​Aan de straatkant bevinden zich de groene en turquoise kamer. Beide kamers hebben twee 1-persoonsbedden (90 x 200cm) die eventueel naast elkaar geschoven kunnen worden.

In het midden van de verdieping zijn twee wc's, twee douches, twee ruime wastafels en een badkamer met ligbad en wastafel. Omdat alles gescheiden is, kunnen de faciliteiten zo efficiënt mogelijk gebruikt worden.

Kijk hier voor de foto's van de kamers

Eerste verdieping

Zolderverdieping

De zolder is ruim, hoog en licht door de vele ramen. Op zolder staat een tafel met vier stoelen, een bedbank (1 persoons) en een tv met losse dvd-speler. Ook staat er een tweepersoonsbed (140 x 200 cm) en een houten kinderbedje. De wat grotere kinderen kunnen leuk spelen op zolder. Er is een traphekje.

Vanuit hier heb je mooi uitzicht op de heuvels.