Herplaatsing

Op dit moment hebben we geen herplaats honden!Ko lekker lui in de stoel ( blijft lekker bij ons wonen!)
 

 

Het overkomt mensen wel eens dat er niet meer voor de hond gezorgd kan worden door wat voor omstandig heden dan ook.

Soms wordt een eigenaar ziek maar ook kan het  gewoon niet klikken met de hond. Het is voor beide partijen dan beter dat de hond bij iemand anders geplaatst wordt!

Je neemt een pup in huis maar veelal kom je toch voor dingen te staan die je niet voor ogen had, een hond opvoeden lijkt zo makkelijk maar er komt toch nog heel wat bij kijken om dit goed te doen. Mocht je van binnen het gevoel bekruipen  dat het je niet lukt om alles in goede banen te lijden dan is het beter om bij de fokker of de club aan de bel te trekken en om advies te vragen, deze partijen hebben vaak meer verstand van problemen en weten deze bijna altijd op te lossen! Of door de hond soms tijdelijk maar soms voorgoed bij andere mensen te plaatsen waar het wel goed gaat.

Wij denken in eerste instantie in het belang van de hond!

Maar ook fokkers hebben wel eens een hond die in eerste instantie ‘gebruikt’ is om mee te fokken ter overname, de hond komt dan bij de nieuwe eigenaar met  vaak nog wel het gebruik van de hond maar de nieuwe mensen hebben hier een mooie hond en vriend aan die goed is opgevoed en onderhouden!

Fokkers kunnen gewoon we niet alles aanhouden, dan wordt het te vol in huis en dit is niet in het belang van de honden , plaatsen bij een co eigenaar is dan een prachtige oplossing!

De hond blij , fokker blij en nieuwe ’eigenaar’  blij!

Wij hebben veel compassie voor mensen die het aandurven om een herplaats hond in hun huis op te nemen!
Gelukkig zijn er op dit moment geen herplaats honden!