Andere hobby‎ > ‎Onze honden‎ > ‎Gezondheid‎ > ‎stambomen‎ > ‎De Lange Jaap Startpagina.‎ > ‎

Over ons

 
Mijn motto is doe je best de eerste anderhalf jaar met je hond opvoeden, dan heb je de rest van zijn leven en gezellige leuke vriendelijke hond met een hoop humor, die niks liever wil dan zijn baas behagen en lekkere lange wandelingen maken, een pup is hartstikke leuk maar een volwassen hond is veel leuker, uren bezig zijn met elkaar en dan s'avonds uitgeteld aan je voeten met een tevreden gevoel, een lekker wijntje er bij of een kop warme koffie of chocomelk, het leven is goed :-)))))))))
GENIET van je hond !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Boven op de Helderse dijk , uitzicht op de Huisduinerpolder
 
 
Wij zijn Edith en Pieter  van der Kuijl
Beide zijn we geboren en getogen in Den Helder. We zijn dan ook echte 'Jutters' zoals ze een inwoner van Den helder ook wel noemen.
Al sinds 1983 hebben we honden, van huis uit heb ik thuis ook altijd honden gehad,ik ben er dus mee op gegroeid! Bij Pieter thuis hadden ze altijd katten.
Eerst was er de Langhaar dwerg teckel, daarna de korthaar standaard teckel, als extra hebben we ook nog een Duitse Brak gehad en diverse opvang honden.
Ik heb altijd iets met dieren willen doen dus na 13 jaar in de zwakzinnigezorg ben ik aan de opleiding voor hondentrimster begonnen, en heb in 1993 mijn diploma gehaald.
Heb jaren lang hard gewerkt in mijn eigen trimsalon, maar dit begon toch zijn tol te eisen en doe nu alleen nog een paar oude honden en een paar teckels en uiteraard de lagotto. maar dit is meer hobby matig!
 
 
 

De super trimtafel waar je ook de hond op kunt wassen!  NOOIT meer tillen!

 
 
Wel hebben Pieter en ik een zeer mooie en ook super handige trimtafel ontwikkeld, een tafel waar je de hond ook op kunt wassen, je hebt dus geen bad meer nodig,
https://sites.google.com/site/ohbpvdkuijl/   op deze site kun je deze tafel bewonderen en mocht je interesse hebben neem dan gerust contact op!
 
Het wonen in Den Helder bevalt ons PRIMA en met een stad met de meeste zonuren en de schoonste lucht en uiteraard een prachtig strand met een mooie dijk waar het perfect wandelen is, langs de noordzee met uitzicht op Texel en de Razendebol, een altijd prachtige zee waar bijna elke dag wel een of meer zeehonden je begroeten, soms zelfs bruinvissen ( een dolfijnen soort) te zien zijn, is het genieten!
En niet onbelangrijk onze honden zwemmen er veel en  graag in, ze worden er mooi schoon van!
Wij houden van Den Helder!
 
De honden zwemmen bijna dagelijks in de zee!
 
 
                                                                                        En dit is het uitzicht naar de andere kant als je op de Helderse dijk loopt, De Noordzee!
Bent u geïnteresseerd geraakt in de lagotto, maar heeft u ze nog nooit in levende lijve gezien dan raad ik u aan om eens op een evenement van de lagotto club te gaan kijken,  www.lagotto.nl zie bij mijn links. op deze site staan alle dingen die er georganiseerd worden.Of vraag bij deze vereniging of die een adres weten waar u de lagotto in het echt kunt zien en ervaren, op een plaatje en van horen zeggen lijken ze altijd heel leuk maar in het echt kan het toch tegen vallen! of kom eens kijken op een honden show bij u in de buurt. Laat u informeren bij de Vereniging deze is hier voor en zij bezorgen u ook een vertrouwd adres en informatie!