Home‎ > ‎Nieuws‎ > ‎

Artikel in Contact Regio Zuid

Geplaatst 23 jan. 2013 03:44 door Wim Wisselink   [ 23 jan. 2013 03:47 bijgewerkt ]
leden PV De Koerier Zelhem
PV de Koerier met een artikel in de Regio Zuid uitgave van Contact

Postduivenvereniging De Koerier te Zelhem viert haar 40 jarig jubileum.
Dit heugelijk feit is op zondag 13 januari samen met leden en aanhang gevierd. Tevens zijn de jubilarissen in het zonnetje gezet. Ruim 40 jaar geleden op 11 oktober 1971 is De Koerier opgericht.

Het bestuur in 1971 bestond uit de heren: J. Wenneker, A.J. Velthorst, G.J. Lenderink, W.A. Reindsen en J.Th. Reindsen. (v.l.n.r. op de foto).

Bij de oprichting bestond De Koerier uit 15 leden, momenteel telt De Koerier 25 leden. Hiervan zijn zes leden tijdens de feestmiddag gehuldigd voor hun 25- en 40-jarig lidmaatschap. 25 jaar lid zijn de heren G.J.W. Massen, Fr. Meijerman, L.J. Menkhorst en G.J. Wassink. 40 jaar lid zijn de heren J. Th. Reindsen en A.H. Wassink.

Tijdens het vliegseizoen van april tot en met september wordt er wekelijks ingekorfd voor de wedvluchten en wordt op zaterdag de uitslag opgemaakt. Elk weekend heerst er een grote mate van gezelligheid en gezonde spanning. Wie pakt dit weekend de eerste prijs?! Het winterseizoen bestaat uit prijsuitreikingen en tentoonstellingen. Dat duivensport een fijne hobby is voor jong & oud bewijst de verschillende leeftijden van de leden. Zo is het jongste lid 14 jaar en het oudste lid 89 jaar!

Wie meer wil weten over de duivensport, wordt van harte uitgenodigd om eens te komen kijken in het duivenlokaal. Ze vertellen graag meer over hun mooie hobby.

Op de foto:
PV De Koerier bestaat 40 jaar: het oprichtingsbestuur van 1971, de 25 leden in 2013 en de jubilarissen staand v.l.n.r. A.H. Wassink, L.J. Menkhorst, Fr. Meijerman en zittend: G.J.W. Massen en J.Th. Reindsen. Zelhem - 

Comments