Krijgen Migranten goedkope tickets naar Europa vanwege kindermisbruik en afpersing? 

Tweede, veel grotere moslim migrantentsunami naar EU is begonnen


Europese Commissie: Dit jaar 3 miljoen migranten naar Europa; Der Spiegel: Zullen er eerder 4,5 tot 6 miljoen zijn – Oostenrijk bekritiseert Brussels welkomsbeleid: Krijgen Migranten goedkope tickets naar Europa vanwege afpersing en kindermisbruik?

Dit jaar komen er miljoenen economische vluchtelingen naar Europa. Van terugsturen komt tot nu toe nauwelijks iets terecht. En dat is wat Brussel betreft ook helemaal niet de bedoeling.

De migrantentsunami bracht de EU vorig jaar officieel 1,5 miljoen –maar officieus eerder 2,5 miljoen- zogenaamde ‘vluchtelingen’, vrijwel uitsluitend moslims. Ondanks wollige taal en vage afspraken over Europese grensbewaking –die overigens vrijwel nergens worden nagekomen- zullen de EU-lidstaten dit jaar een vloedgolf economische asielzoekers binnenlaten die minstens twee, maar net zo goed drie tot vier keer zo groot zal zijn. Dat is geen complottheorie, maar een feit dat het Europese Politburo in Brussel –de ongekozen, oncontroleerbare Europese Commissie- heeft aangekondigd.

Miljoenen krijgen ‘goedkope ticket naar Europa’

In het European Economic Forecast rapport van de Commissie staat zwart op wit dat er dit jaar 3 miljoen migranten naar Europa zullen komen. In Noord Afrika wachten vele honderdduizenden moslims, waarvan het overgrote deel uit veilige landen, om de overtocht naar Italië te maken. Ze weten dat ze eenmaal op zee snel zullen worden opgehaald door een NAVO marineschip, die niet worden ingezet als bewakers, maar als veerboten. De Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken Sebastian Kurz bekritiseerde dit beleid eind april niet voor niets als het verstrekken van ‘een goedkope ticket naar Europa’.

De Franse krant Le Figaro schreef eerder dit jaar dat de veiligheidsdiensten schatten dat zeker 500.000 moslims –inderdaad, een half miljoen- die naar Europa willen, aanhangers van ISIS of aanverwante jihadgroepen zijn. In Libië zijn diverse grote kampen waar vele duizenden van hen worden getraind om in Europa terreuraanslagen tegen de bevolking te plegen.

Spiegel: Dit jaar drie tot vier keer zoveel migranten

Der Spiegel online berichtte onlangs dat de migrantentsunami in 2016 eerder drie tot vier keer zo hoog wordt als vorig jaar, juist omdat in de cijfers van Brussel nauwelijks rekening wordt gehouden met de genoemde enorme aantallen Afrikanen. Dat betekent dat het officiële aantal moslimmigranten dit jaar op 6 miljoen kan uitkomen.

Het leeuwendeel zijn economische vluchtelingen die officieel geen recht op asiel hebben, maar het terugstuurbeleid is in alle EU-landen tot nu toe een wassen neus. Sowieso zullen net als vorig jaar velen in de illegaliteit verdwijnen en zich aansluiten bij criminele moslimbendes, die steeds grotere delen van Europese steden beginnen over te nemen.

80 miljoen Turkse moslims vrij naar EU

De Europese Commissie ging weliswaar akkoord met een 6 maanden durende verlenging van beperkte grenscontroles, maar deze maatregel is enkel voor de bühne, om de Europeanen om de tuin te blijven leiden. Immers, diezelfde Commissie stelde deze week officieel voor om zo’n 80 miljoen Turken, bijna allemaal moslims, visumvrij reizen naar Europa te geven. EU-diplomaten noemden dit plan off-the-record ‘een nachtmerrie waarmee Europa zichzelf vernietigt’. (1)

En dat is nu juist precies waar de Commissie op uit is: de vernietiging van het oude, vrije, democratische, welvarende Europa, zodat op de puinhopen een totalitaire, verarmde en geïslamiseerde EU-Superstaat kan worden gebouwd.

Wanneer je kijkt naar de acties van onze overheid en die van de ongekozen bureaucraten in Brussel dan past daar maar één gedachte bij en die is: Verraad. 

We staan erbij en kijken ernaar en ondertussen zijn de geheime legers van Erdogan volop bezig met de voorbereiding van het nieuwe Ottomaanse Rijk. 

In dat plan speelt Erdogan een zeer belangrijke rol. Als vrijmetselaar heeft hij een opdracht en hij voert die goed uit. Net zoals Hitler het Duitse volk wist te betoveren, zo kan Erdogan dat met de Turken. Waarbij het door Turkije vanwege pedofilie gechanteerde Nederland als EU-voorzitter (paard van Troje) een oplossing wil forceren in de vluchtelingencrisis. Jaarlijks tussen talloze vluchtelingen, waaronder ISIS strijders die in Turkije verblijven, legaal naar Europa laten komen.

De doelstelling van het plan zoals dat door ons alle vele malen is beschreven, is relatief simpel. Zorg dat Europa wordt overspoeld door mensen uit andere (islamitische) culturen, waarbij alles door elkaar wordt gemengd en zorg voor de toename van tegenstellingen tussen islam en de rest van de wereld zoals gepland en zorg uiteindelijk voor ultieme chaos, van waaruit de New World Order geboren kan worden. 

Hoeveel verder dat alles gaat, merk je wanneer je gewoon een rondje maakt langs het nieuws in Nederland

Diverse Turkse leerkrachten hebben ook vanuit het Consulaat brieven gekregen om enkel nog Pro-Erdogan les te geven en dat elke vorm van negativisme richting Erdogan tegen deze leerkrachten zal worden gebruikt. 

Ook diverse Islamitische (basis)scholen die vanuit Turkije geld ontvangen hebben deze brieven ontvangen waarin zij nogmaals met klem worden gewezen op het Pro-Erdogan lesgeven en dat elke vorm van negativisme de school geen goed zal doen. 

Kinderen die in Nederland wonen, hier zullen opgroeien en hier hun toekomst moeten opbouwen, worden al van jongs af aan geïndoctrineerd om te denken en te handelen als islamitische Turk en niet als een Nederlander die een gezonde bijdrage zal leveren aan deze maatschappij. 

Het is een proces wat al vele jaren in de achtergrond looptterwijl iedereen hier slaapt.

Zo’n tien jaar geleden ontdekte Erdogan’s AKP de Turken in het buitenland als een enorm potentieel voor zijn politieke droom van een Turkije dat verder strekt dan de huidige landsgrenzen. Naast het inbinden van Turksstammigen in Eurazië, leek het hem aantrekkelijk om ook de Westeuropese gastarbeidernakomelingen sterker bij zijn Turkije te betrekken. Zijn Turkije , want aan meer politieke diversiteit of zelfs oppositie had hij nog nooit behoefte.

Met rond de 150 door het Turkse het ministerie voor godsdienstzaken Diyanet aangestuurde en gefinancierde moskeeën in Nederland beschikt de Turkse staat al jaren over een goed georganiseerd apparaat dat vrijwel alle mainstream Turks-Islamitische moskeegangers kan bereiken.

10 Mei 2015 Hasselt Belgie

Om zijn doelen in het buitenland te bereiken is Erdogan niet te beroerd om behoorlijk in de buidel te tasten: 

Elke organisatie die zich achter de Erdogan’s doelen schaart, kan partner worden. Het lijkt een gouden vondst, deze strategie die van Turkse organisaties in het buitenland ineens potentiële, goed betaalde partners van de AKP-regering maakt. Wie niet voor 100 procent anti-AKP is, zal de verleiding om mee te werken amper kunnen weerstaan. Wie zich wel aan de zijde van de partij schaart, wordt hiervoor royaal beloond. Met een bedrag van 20.000 euro is toch al gauw een jaarhuur betaald. 

Erdogan loopt niet voor niets zo onvoorstelbaar te drammen over het visumvrij reizen voor 80 miljoen Turken naar Europa (vul de poll in op de home page). Alhoewel Turkije op geen enkele manier voldoet of zal voldoen aan de 72 voorwaarden van de Europese Unie is dat door het verraad van onze politici geen enkel probleem. 

Alles verloopt volgens plan. Vanuit het perspectief van de Europese Unie tenminste.

Wat een groot deel van de Turkse bevolking niet beseft, is dat niet de Koerden of de Russen hun vijanden zijn, maar dat deze van binnenuit komt.

Erdogan strooit alles en iedereen zand in de ogen. Hij is helemaal niet beledigd, maar voert vanuit zijn Vrijmetselaarspaleis exact de agenda van de New World Order uit.

Uiteindelijk is alles wat er om ons heen gebeurt weer terug te voeren naar het grotere plan. Waarbij een groot deel van de politici een rol spelen en daarbij iedereen zand in de ogen strooien.

Wat men daarbij gebruikt als inzet is de menselijke emotie en dan het liefst die van verontwaardiging en woede.

De verklaring van wat er nu gebeurt en de rol van Erdogan in dit alles wordt duidelijk uit het volgende deel uit het plan zoals dat door de Vrijmetselaar Albert Pike in een brief aan zijn Italiaanse collega Mazzini in 1871 werd uitgelegd.

"De Derde Wereldoorlog zal tot stand komen door gebruik te maken van de verschillen tussen de politieke Zionisten en de leiders van de Islamitische wereld. De oorlog zal plaatsvinden, zodanig dat de Islam (De Arabische Staten) en het politieke Zionisme (Israel) elkaar over en weer zullen vernietigen. De andere landen zullen ondertussen hopeloos verdeeld zijn en zich in de strijd mengen totdat ze fysiek, moreel, spiritueel en economisch volledig uitgeput zullen zijn. We zullen de Nihilisten en de Atheïsten in de strijd gooien en we zullen geweldige sociale rampen veroorzaken, wat al aan die landen duidelijk zal maken dat dit wordt veroorzaakt door het absolute atheïsme. Wat op haar beurt weer de oorzaak is van al dat wrede en bloedige geweld”


Voor mensen die blijven zeggen dat deze brief nep zou zijn, het volgende:

De inhoud van deze brief is bekend geworden door een boek dat in 1958 is geschreven door een Engelsman, William Guy Carr. In het boek, Pawn in the Game (Pionnen in het Spel), vermeldt Carr dat de brief aanwezig zou zijn in het British Museum.

Omdat het British Museum na de publicatie van het boek met de mededeling kwam dat die brief er niet was en ook nooit geweest was, kwam Carr op deze kwestie terug  in het boek dat hij schreef,, net voor zijn dood in 1959, Satan, Prince of this World.

Pike explained what is intended to happen in a letter he wrote to his director (Mazzini) of the W.R.M. August 15, 1871. This letter is quoted elsewhere. It is catalogued in the Library of the British Museum, London, England [9] and has been quoted from and referred to by dozens of authorities and students of the W.R.M., including Cardinal Rodriguez of Chile. (See page 118 of The Mysteries of Freemasonry Unveiled, 1925. English translation, 1957.)

[…]

[9] The Keeper of manuscripts recently informed the author that this letter is NOT catalogued in the British Museum Library. It seems strange that a man of Cardinal Rodriguez’s knowledge should have said it WAS in 1925.

Carr heeft als bron klaarblijkelijk dus niet de echte brief gebruikt, maar het werk van de Chileense kardinaal Rodriguez die al over deze brief schrijft in 1925 in zijn boek: The Mysteries of Freemansonry Unveiled.

Als we er vanuit gaan dat die kardinaal Rodriguez het hele verhaal niet in 1925 heeft verzonnen, dan was er dus wel degelijk een brief, die later door het British Museum is weggehaald. Niet zo vreemd natuurlijk als je bedenkt dat  we hier te maken hebben met de blauwdruk voor de toekomst zoals die zich nu afspeelt.

Mocht de kardinaal dit allemaal verzonnen hebben in 1925, dan is het meer dan razend knap. Wij geloven echter dat die brief wel degelijk ooit heeft bestaan. Ook zie je aan de titels van de boeken van Carr dat hij precies in de smiezen had welk satanisch spel er wordt gespeeld. 

Voor de Tweede Wereldoorlog werd Adolf Hitler gebruikt, voor de Derde en de strijd tussen de moslims en in feite de rest van de wereld zal Recep Erdogan worden ingezet.

Erdogan doet in Turkije precies hetzelfde wat Adolf Hitler deed in Duitsland (met onaflatende hulp van het koninklijk huis van Oranje in Nederland). 

Waarvoor de volgende officiële verzoekschriften d.d. 27 mei 2012 aan:

° Etienne Davignon President of the Bilderberg conferences

° 11 FEBRUARI 2014: KONINGIN MAXIMA VAN NEDERLAND

Hij zorgt ogenschijnlijk voor de Turken, creëert welvaart en gebruikt hun emoties om zijn agenda te bevorderen. Erdogan lijkt wel een kopie van Hitler: hij verenigt de Turken, er is weer nationale trots en hij wordt, net zoals zijn evenbeeld Hitler, door een groot deel van de bevolking op handen gedragen. Ondanks alle kritiek vanuit het buitenland blijft hij in eigen land ongemeen populair. Maar, ook ver daarbuiten zijn de Turken trots als een pauw op hun sterke leider.

Ook in ons land of beter gezegd, vooral in ons land. Er wonen in Nederland 400.000 Turken en bij de afgelopen Turkse nationale verkiezingen heeft 64 procent van de kiesgerechtigde Turken in ons land gestemd op Erdogan, volgens de gedrukte Telegraaf. Nergens is Erdogan meer populair onder in het buitenland wonende Turken dan in ons land.

Volgens een voormalig klasgenoot van Erdogan, liep deze altijd rond met een kopie van Hitlers boek Mein Kampf.

Zoals Hitler uiteindelijk een ramp betekende voor het Duitse volk, zo zal Erdogan uiteindelijk een vreselijke ramp zijn voor het Turkse volk. Wordt wakker Turkse bevolking en besef dat jullie vijand niet van buiten komt en dat het niet de Koerden zijn, maar een vijand die, zoals gewoonlijk, van binnenuit komt. 

Ook Erdogan is uiteraard Vrijmetselaar, hier een kopie van zijn lidmaatschapskaart uit de tijd dat hij nog jong was. Zie hier de historische achtergrond van de joodse jonge turkenHet failliet van onze lage landen?! 


We hebben het onder anderen over het afpersen van 
het vanuit het Nederlandse grondgebied geruisloos voortgezette Hitler-kabinet  waarbij secretaris generaal van veiligheid en justitie, Joris Demmink (VVD Liberale) betrokken zou zijn bij mistoestanden met minderjarige in onder anderen Turkije, want de Demmink-zaak sleept al vele jaren lang. Joris Demmink en zijn Pedo Kliek zullen dan ook niet worden vervolgd!

Nieuwe bevrijding nodig?

Nederland viert 71 jaar bevrijding. Mede om bovenstaande redenen is het echter een dag geworden om heel verdrietig te worden, want de toen met veel pijn en lijden fictief verworven vrijheden worden door de politici in Den Haag overgedragen aan Brussel. Als we dan vandaag foto’s van de immer lachende premier Mark Rutte het startsein voor bevrijdingsfestivals zien geven, kunnen we niet helpen deze grijns als puur cynisme en sarcasme op te vatten, omdat uitgerekend de eerste liberale premier in bijna een eeuw tijd de laatste resten van ons zelfbeschikkingsrecht uit handen geeft. 

Als dit proces niet snel wordt gestopt, dan zouden we wel eens een nieuwe bevrijding nodig kunnen hebben.

THE EUROPEAN GREENS (TEG) hebben besloten om hun verantwoording naar het Europese volk en hun toekomstige generaties te nemen, dagvaarden het sinds WO II illegaal en ongrondwettelijk tot stand gekomen systeem en u bent essentieel.

Het betreft het volgende formeel verzoekschrift d.d. 21 juli 2011 aan het Europees Hof te Luxemburg, tegen de Nederlandse staat, met toegevoegd formeel schrijven d.d. 8 augustus 2011 aan het Europees Hof Rue du Fort Niedergrünewald, L-2925 Luxembourg t.a.v. griffier Emmanuel Coulon. ° WIJ HET EUROPESE VOLK Verzoeken tot herstel van de Belgische Grondwet  (Europa 1944) zoals de Grondwet voorziet (eist!), waarvoor de volgende verzoekschriften d.d. 17 april 2015 aan onderstaande verantwoordelijke vertegenwoordigers 

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-voorzitter-christine-defraigne-senaat-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf


http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoek-aan-voorzitter-siegfried-bracke-kamer-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-eerste-minister-charles-michel-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-koen-geens-van-de-federale-regering-voor-herstel-belgsische-grondwet-van-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-steven-vandeput-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-jan-jambon-van-de-federale-regering-voor-herstel-belgsische-grondwet-van-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-ohan-van-overtveldt-van-de-federale-regering-voor-herstel-belgsische-grondwet-van-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-daniel-bacquelaine-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-alexander-de-croo-federale-regering-voor-herstel-belgsische-grondwet-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-jacqueline-galant-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf


http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-didier-reynders-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf


http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-kris-peeters-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoek-aan-minister-maggie-de-block-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf


http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-marie-christine-marghem-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-herve-jamar-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf
http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-herve-jamar-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf