Sporen aanslagen Brussel leiden naar Turkije

Maandag, 28 maart 2016

Hoe kan het dat een NAVO lid zoals Turkije een terrorist op een commerciële vlucht kan zetten zonder enige begeleiding?

Volgens de Turkse president Erdogan had Nederland de door Turkije gedeporteerde El Bakraoui, zelfmoord terrorist, moeten oppakken toen hij ons land binnenkwam. 

Volgens nogal schokkende onthullingen lijkt het erop dat El Bakraoui allesbehalve werd gedeporteerd, maar werd gestuurd en met hulp van de Israëlische beveiliging op Schiphol ongehinderd kon doorlopen. 

Heel Nederland is in rep en roer omdat ons land niet voldoende gedaan zou hebben om één van terroristen die verantwoordelijk zou zijn voor de bomaanslagen in Brussel bij aankomst in Nederland aan te houden, ondanks dat hij door Turkije zou zijn gedeporteerd. 

Turkije heeft een van de plegers van de terreuraanslagen in Brussel in juni uitgezet naar Nederland. Dat heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdogan woensdag gezegd. 

Erdogan zei dat de man in Gaziantep aan de Turkse grens met Syrië werd vastgehouden. Volgens het ministerie gaat het om Ibrahim El Bakraoui. De verdachte blies zich dinsdag op het Brusselse vliegveld Zaventem op. 

Nederland wringt zich in allerlei bochten om aan te tonen dat ze niet schuldig zijn en dat de Turken niet van te voren hebben gebeld wat ze normaal wel doen, dat de man niet in de opsporingsregisters voor kwam, een geldig Belgisch paspoort had en er kortom voor Nederland geen enkele reden was om deze El Bakraoui aan te houden. 

Via de website Veterans Today komt echter een verhaal naar buiten dat een compleet ander licht op de zaak werpt. 

Zij stellen bewijs te hebben dat El Bakraoui een ISIS strijder was in Syrië die vanwege zijn Belgische paspoort door Turkije is gerekruteerd en opgeleid om in België terroristische aanslagen te plegen.

Dat er dus ook geen sprake was van uitzetting door Turkije, maar van het sturen van iemand die door hen was gerekruteerd en opgeleid. 

De reden dat deze terrorist volledig ongestoord Nederland kon binnenwandelen heeft dan weer alles te maken met het Israëlische beveiligingsbedrijf ICTS dat verantwoordelijk is voor de beveiliging van Schiphol. Dezelfde organisatie die er in 2009 voor zorgde dat de “onderbroek-bomber” Umar Farouk Abdulmutallab zonder paspoort of ticket aan boord kwam van een vlucht naar Amerika van Northwest Airlines. 

Hetzelfde bedrijf dat ook een heel dubieuze rol speelt bij het verkrijgen van een foto van MH17 net voor vertrek bij de gate door de Israëlische “fotograaf” Yoran Mofaz. 

Bovendien heeft de Turkse president Erdogan bij het doen van zijn verhaal over de “deportatie” van El Bakroui een grote fout gemaakt.

Turkije is lid van de NAVO en heeft als zodanig verdragen ondertekent waarbij het niet is toegestaan om mensen die een bedreiging vormen zomaar op een commerciële vlucht te plaatsen. 

Wanneer iemand als El Bakroui gedeporteerd wordt dan kan deze nooit alleen aan boord van een vliegtuig worden geplaatst. Het is volkomen illegaal voor een land als Turkije om zoiets te doen. 

Ieder van terrorisme verdacht individu wordt op de "no fly list" gezet. Zelfs als er een fout zou zijn gemaakt en hij was per ongeluk aan boord gekomen, dan nog hadden de computers van de luchtvaartmaatschappij gesignaleerd dat deze man op de "no fly list" stond. Dit zou dan zijn doorgegeven zijn aan Schiphol waar een welkomstcomité deze man dan had kunnen opwachten. 

Maar, zoals ze zeggen bij Veterans Today: Hij kwam aan op Schiphol met de bijnaam de Europese hub van de Mossad, waar men allerlei speciale behandelingen heeft voor terroristen zoals maar weer bleek uit het verhaal van de onderbroek-bomber. 

Ze noemen deze route dan ook The Magic Carpet Turkish Jihadi Express. De reden is dat wanneer dit zo gegaan is met de recruit El Bakraoui, ze dit in samenwerking uiteraard met de Mossad op Schiphol vele malen eerder hebben gedaan en weer zullen doen. 

Dit hele verhaal is volgens Veterans Today naar buiten gekomen doordat Koerdische troepen in Syrië een Turkse inlichtingenofficier gevangen hebben genomen. Deze heeft onder de nodige druk verteld dat Turkije mensen zoals El Bakraoui in Syrië rekruteert, opleidt en vervolgens naar Europa stuurt, daarbij geholpen door de verschillende Turkse criminele organisaties. Daarbij dienen we niet te vergeten dat Turkije Nederland sowieso al aardig in de tang heeft met de waarschijnlijke chantage rond de van kindermisbruik verdachte voormalig Secretaris Generaal van Politie en Justitie, Joris Demmink.

De Turkse officier was net ten noorden van de Syrische stad Raqqah door de YPG, de gewapende tak van de Koerden, gevangen genomen. 

Het schijnt dat dit verhaal later ook is bevestigd door het Israëlische nieuwsagentschap Haaretz. 

De correspondent van Veterans Today in Syrië, Nahed al Husaini, zegt dat ze de bandopname met de bekentenis van de Turkse officier heeft gehoord. 

Zij zegt verder dat uit de ondervragingsnotities blijkt dat de Turkse geheimedienst MIT, in samenwerking met onder andere de Israëlische Mossad, al heel lang getrainde agenten (terroristen) naar Europa heeft geloodst. Voor een deel is dit ook gebeurd onder de paraplu van de vluchtelingen. De agenten zijn vervolgens ondergebracht binnen het Turkse criminele milieu zoals dat al lang bestaat in Duitsland, België en Nederland. 

MIT is dan ook de organisatie die de aanslagen in Brussel heeft uitgevoerd. Dit is geheel in overeenstemming met de organisatiestructuur zoals wij die hebben getoond in een eerder artikel. 

Direct onder het niveau van de geheime genootschappen opereren de inlichtingendiensten die dan vervolgens de terroristen/agenten selecteren, opleiden en vervoeren naar de juiste locaties.

De Turkse premier heeft op zijn zachtst gezegd een uitstekende band met Limburg wat ons inziens uiterst verontrustend is gezien sporen van de aanslagen in Brussel naar Turkije leiden. De duivel eist dat EU hem als prins van Europa en dictator van Turkije accepteert’

Volgens ooggetuige was Erdogan bij toenmalig minister Ingrid Lieten op de koffie?

Tot tweemaal toe heeft men de Ethias Arena in Hasselt ter beschikking gesteld voor Erdogan zijn omstreden campagne. Hierbij wordt de Turkse bevolking op het verkeerde been gezet door deze nazionistische agenten, en ondersteunen daarbij hun eigen oppositie in een oorlog tussen christen en moslims waarbij nog het joodse, nog de christen of de islamitische bevolking, maar enkel betreffende nazionisten zullen zegen vieren. Wij hopen dan ook dat de Turkse islamitische gemeenschap in Limburg en geheel Europa zich hiervan bewust zal worden en gezamenlijk met het christelijke Limburgse (Europese) volk bewustwording gaan creëren en "democratisch" gaan verzetten tegen de echte oppositie waar wij met zijn allen onder gebukt gaan.


The Brussels Terror Attacks: Fake Videos and Images. “The Man in the Hat” (ENG)
The West’s (Belgium)Terrorist “Catch and Release” Program (Eng)
Brussels Terror Attacks: Masterminds, Fake CCTV Footage, EU Funded Terror Drills, Prior Knowledge (Eng)
Exclusive: Israel’s Backlash Against Brussels Whistleblower Confirms Mossad Role (Eng)
Former Israeli Intel Operatives Run Security at Brussels Airport, Betraying Gentiles, It’s What They Do. (Eng)
Crisis is doelbewust gepland rond 23 juni, het Britse referendum over het lidmaatschap van de EU
Brussels Attack: Another Chapter In NATO’s Gladio Strategy? (Eng)
België gaat Moordenaar Ard van der Steur vervolgen voor 32x dood door schuld.
Sporen aanslagen Brussel leiden naar Turkije
DirtyBomb Alert Issued After Belgium Atomic Worker Said Killed By German SecretPolice (Eng)
Breaking/Exclusive: Erdogan to Belgium, Screw you, we will do it again! (Eng)
Top US Admiral Makes Daring Flight To Brussels To Warn Of Attack, Then Gets Captured (Eng)
3/22 false flag! Gladio strikes Brussels on satanic holiday (Eng)


Bron: http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10495:sporen-aanslagen-brussel-leiden-naar-turkije&catid=20:het-complot&Itemid=33
° WIJ HET EUROPESE VOLK Verzoeken tot herstel van de Belgische Grondwet  (Europa 1944) zoals de Grondwet voorziet (eist!), waarvoor de volgende verzoekschriften d.d. 17 april 2015 aan onderstaande verantwoordelijke vertegenwoordigers 

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-voorzitter-christine-defraigne-senaat-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf


http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoek-aan-voorzitter-siegfried-bracke-kamer-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-eerste-minister-charles-michel-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-koen-geens-van-de-federale-regering-voor-herstel-belgsische-grondwet-van-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-steven-vandeput-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-jan-jambon-van-de-federale-regering-voor-herstel-belgsische-grondwet-van-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-ohan-van-overtveldt-van-de-federale-regering-voor-herstel-belgsische-grondwet-van-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-daniel-bacquelaine-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-alexander-de-croo-federale-regering-voor-herstel-belgsische-grondwet-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-jacqueline-galant-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf


http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-didier-reynders-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf


http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-kris-peeters-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoek-aan-minister-maggie-de-block-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf


http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-marie-christine-marghem-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-herve-jamar-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf
http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-herve-jamar-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf