Déjà vu: H

et failliet van onze lage landen?!

Zijn het met name de Limburgse vertegenwoordigers die vanuit de Liberale Wereld Orde Agenda in collusie met criminele organisaties gegijzeld worden waarvan ook Theo Brouns, ongrondwettelijk vermoord te Hasselt op 28 maart 1946 het slachtoffer werd.

In 1967 uitvoerig beschreven door de Joodse Myron Fagan (luister video beneden) waarbij de Illuminati het instrument van het Huis van Rothschild werd en met name de liberalen het instrument is dat hun leden misleid en misbruikt om deze "WERELDREGERING" te instaleren.

Als alle diensten zo opzichtig falen mogen we dan spreken van een complot?

De zaak over de veiligheid van onze luchthavens, zal ongetwijfeld ter sprake komen tijdens de speciale onderzoekscommissie naar de aanslagen die (net als bij de Dutroux affaire en dioxine crisis...) tot op het bot moet uitspitten wat er eventueel fout is gegaan op 22 maart. Patrick Dewael van de liberale democratische politieke partij (Open VLDwordt voorzitter van de onderzoekscommissie. 

In een interview met TV Limburg zegt Dewael dat het geen doofpotoperatie mag wordenHet is dan ook te hopen dat Mr. Dewael niet ergens in de vorige eeuw in de Verenigde Staten van Amerika met als president Liberale Democraat William Jefferson (Bill) Clinton (1993 tot 2001) stiekkem door de geheime dienst CIA gefilmd werd? Gezellig met Limburgse vrienden in een Jacuzzi vol dure champagne en exclusieve dames van plezier, wat onze democratie wel degelijk in gevaar zou kunnen brengen. Maak Limburg, Belgie weer trots, het is nu aan de integere politici, juristen en de burgers!!!


Heeft u ooit het déjà vu gevoel ervaren bij een gebeurtenis?  Gebeurtenissen die zich herhalen komen vrij vaak voor en hebben toch enig belang voor die het ondergaan. Een terugkerend feit dat op regelmatige basis terugkeert en steeds over hetzelfde of een vergelijkbaar onderwerp gaat. Dit kan dagelijks zijn maar kan evenwel maandelijks, jaarlijks of zelfs na een tiental jaren voorvallen. 

Voor veel mensen is dit een heel storend fenomeen omdat ze niet de macht hebben om deze te stoppen. Er bestaat helaas geen magische pil waardoor deze feiten weggaan maar eens de boodschap van de werkelijkheid goed is aangekomen en de nodige veranderingen worden gemaakt zal deze verdwijnen. Dat er wederom het een en het ander niet klopt staat nu al als een paal boven water!
Dat een onderzoeks-commissie het Belgische volk wederom een illusie van democratische gerechtigheid moet voorspiegelen is traditioneel onvermijdelijk.

“De EU wil een superstaat, net zoals Hitler waarbij België een schurkenstaat dreigt te worden"

Dat een doofpotten operatie zal worden gehanteerd zien we nu al in de nieuws berichten.  Dat de burgers hun vertrouwen dermaten geschonden is en het volk alsnog niet zo achterlijk is als deze elite hadden voorzien, zal de komende tijd duidelijk worden! 

Voor de burgers die geen Engels verstaan en alsnog op zoek zijn naar verklaringen met betrekking tot de talloze valse vlag aanslagen die plaatsvinden, zie hier: video eye opener:  

Gaat België de Nederlandse moordenaar Ard van der Steur (VVD) vervolgen voor 32x dood door schuld?

Tot op heden is er niets veranderd ondanks, of juist vanwege de uiterst goede relaties tussen België en Nederlandse vertegenwoordigers die de gehele massavergiftiging, terreuraanslagen en de daaraan verbonden pedo-netwerken tot op de dag van vandaag blijven afdekken wat ons inziens dringend moet veranderen! 

De zwendel in de rechtspraak loopt de spuigaten uit. Wat doet het parlement? Weer alles verzwijgen? Nog meer bewijs! Rechtspraak door en door Corrupt in onze lage landenCrimineel gedrag van rechters, raadsheren en ander rechtspraak nog veel erger en veel schokkender, zoals dat ook uit onderstaande video blijkt!The Brussels Terror Attacks: Fake Videos and Images. “The Man in the Hat” (ENG)
The West’s (Belgium)Terrorist “Catch and Release” Program (Eng)
Brussels Terror Attacks: Masterminds, Fake CCTV Footage, EU Funded Terror Drills, Prior Knowledge (Eng)
Exclusive: Israel’s Backlash Against Brussels Whistleblower Confirms Mossad Role (Eng)
Former Israeli Intel Operatives Run Security at Brussels Airport, Betraying Gentiles, It’s What They Do. (Eng)
Crisis is doelbewust gepland rond 23 juni, het Britse referendum over het lidmaatschap van de EU
Brussels Attack: Another Chapter In NATO’s Gladio Strategy? (Eng)
België gaat Moordenaar Ard van der Steur vervolgen voor 32x dood door schuld.
Sporen aanslagen Brussel leiden naar Turkije
DirtyBomb Alert Issued After Belgium Atomic Worker Said Killed By German SecretPolice (Eng)
Breaking/Exclusive: Erdogan to Belgium, Screw you, we will do it again! (Eng)
Top US Admiral Makes Daring Flight To Brussels To Warn Of Attack, Then Gets Captured (Eng)
3/22 false flag! Gladio strikes Brussels on satanic holiday (Eng)

"Het is duidelijk aan welke kant het federaal parket staat", klonk het dinsdagavond scherp in 'Terzake' op Canvas.

Meester Walter Van Steenbrugge, de advocaat van een aantal slachtoffers in het dossier Operatie Kelk, is niet te spreken over de eindvordering van het federaal parket in het dossier, en over het feit dat de eindvordering in de pers is geraakt. 


Alle misdrijven die het voorwerp uitmaakten van Operatie Kelk, het onderzoek van het federaal parket naar een doofpotoperatie binnen de katholieke kerk over kindermisbruik, zijn verjaard. Er kan dan ook niemand meer vervolgd worden. 

Dat is althans het standpunt dat het federaal parket inneemt in zijn eindvordering voor de Brusselse raadkamer. Die moet zich op 28 april over het dossier buigen.


Operatie Kelk begon in juni 2010 met spectaculaire huiszoekingen bij het aartsbisdom in Mechelen, de Sint-Romboutskathedraal, de privéwoning van kardinaal Danneels, bij de toenmalige commissie onder leiding van kinderpsychiater Peter Adriaenssens, die zich boog over het kindermisbruik in de kerk, en bij het Rijksarchief.

Het onderzoek was toen in handen van het Brusselse parket en onderzoeksrechter Wim De Troy. Zowel de advocaat van het aartsbisdom en van kardinaal Danneels, meester Fernand Keuleneer, als het Brusselse parket-generaal vochten de huiszoekingen aan. Uiteindelijk werd pas na vier procedures voor de kamer van inbeschuldigingstelling definitief beslist dat de huiszoekingen bij de Commissie Adriaenssens, kardinaal Danneels en het aartsbisdom onwettig waren en die bij het Rijksarchief en in de Sint-Romboutskathedraal geldig waren, en de inbeslaggenomen stukken uit het dossier moesten verwijderd worden.

Intussen was Operatie Kelk in handen gekomen van het federaal parket en beperkte onderzoeksrechter De Troy zich tot een onderzoek naar feiten van schuldig verzuim. Het onderzoek ging intussen voort met huiszoekingen in andere bisdommen, ook toen onderzoeksrechter De Troy in maart 2012 opstapte en vervangen werd door onderzoeksrechter Calewaert.

In oktober 2012 raakte echter bekend dat er 445 stukken uit het dossier verdwenen waren, in de periode dat onderzoeksrechter De Troy vervangen werd. Pas na de vervanging van alle verdwenen stukken door kopieën kon het onderzoek voort.

Jan Roos: gesprek op niveau over Baybasin, Demmink en vele anderen

Jan Roos doet voor Geen Stijl wat in de media nagenoeg ondenkbaar lijkt te zijn geworden. Net als bijna alle politici zwijgen ook de mainstream media er immers maar het liefst over. Op het NOS Journaal volop aandacht voor de 'angstcultuur binnen de BBC' waardoor de walgelijke praktijken van Jimmy Savile  decennialang ongehinderd konden doorgaan, ten koste van talloze weerloze slachtoffertjes. Waarvoor de partij de Groenen & No Cancer Foundation alle Belgische en Nederlandse politici sinds 2010 officieel informeerde en uitnodigde met alle gevolgen vandien.


En "De top van de BBC was niét op de hoogte", aldus de NOS. Bij het Nederlandse ministerie van (Veiligheid en) Justitie was dat wel anders: daar vormde de top het epicentrum van minstens zulke walgelijke misstanden.

Bekijk de video beneden, waarin Jan Roos met advocate Adèle van der Plas praat over de zaken-Baybasin én Demmink. En de verbanden daartussen. 

En over de nogal incompetente Opstelten. En over Teeven die nooit deed wat hij vast van plan was. Over Van der Steur, die het alleen maar erger heeft gemaakt. En over CDA-Kamerlid Omtzigt, die serieus met de zaak bezig was maar zich er door Sybrand Buma toch van heeft laten weerhouden door te drukken. En over alle bewijzen die er tegen Demmink zijn, maar waarmee niemand iets lijkt te durven doen.

Heeft Turkije deze macht over Europa en de NAVO te danken aan bovenvermelde internationale chantagezaak wat de huidige houding van de Duitse bondskanselier Angela Merkel ten opzichte van de allesvernietigende islamitische massa-immigratie naar Europa kan verklaren, of is er meer aan de hand?


Eerder al mocht de opgeroepen getuige, voormalig jongetjes pooier Karel Maasdam, na 10 minuten vertrekken omdat hij de eed niet wilde afleggen en niets (zinnigs) wilde zeggen. Joris Demmink zelf zegde zijn verhoor af, omdat hij op de borrel ging bij Angela Merkel. 

En getuige politieman Abe de Jong gaf aanvankelijk overtuigd toestemming aan ons en 'We Are Change', dat zijn verhoor in beeld en geluid zou worden opgenomen. Maar na een onderonsje met de advocaten van beide partijen én de rechter zag hij daar plotsklaps vanaf.

Hierbij spelen de van joodse afkomst zijnde George Sorros en de Nederlandse prinses Mabel Wisse Smith en hun Open Society Foundation een belangrijke rol binnen deze satanische geopolitieke arena?

Een sleutel tot stoppen van de satanische samenzwering en pedofiele netwerken binnen het Vaticaan en NWO vindt u terug in ons verzoek van 11 februari 2014 aan Koningin Maxima van Nederland met een verzoek aan Paus Jorge Mario Bergoglio (Paus Franciscus). 
18 april begonnen de voorlopige getuigenverhoren die zijn aangevraagd door Bart van Well en zijn advocaat Martin de Witte. 


Bart van Well is in zijn jonge jaren tegen zijn wil misbruikt als prostitué. Lees meer over Bart van Well op Het Haagse Complot. Nu wenst Van Well de Staat der Nederlanden aan te klagen en schadevergoeding te eisen, omdat jongensprostitutie weliswaar verboden was, maar van hogerhand gedoogd werd. De komende getuigenverhoren zijn slechts een voorloper van dit eventuele proces. Toch zijn ze belangrijk, omdat er eindelijk wat duidelijkheid kan komen omtrent het gedogen van seksueel misbruik van kinderen.
Het probleem is al heel lang bekend. In kindertehuizen, in de Rooms Katholieke Kerk, in jongensbordelen spelen zich zaken af waar men liever over zwijgt, maar de kinderen zijn daar het slachtoffer van. Wie zich wil inlezen in deze problematiek, kan het beste beginnen bij Kleintje Muurkrant: Van Estoril tot Zandvoort. Trouwe lezers van BOUblog die hun geheugen willen opfrissen, kunnen terecht bij seksueel misbruik en seksueel geweld  voor artikelen over deze schandvlek op onze samenleving. De komende week kunnen we in elk geval een stroomversnelling aan publiciteit verwachten. Belangrijke websites zijn in deze: Het Haagse Complot en De Demmink Doofpot, plus de YouTube kanalen:

Waardeloos optreden Advocaat Prutser mr. Martin de Witte tijdens getuigenverhoren Bart van Well- Demmink-Rodelolex- verhoren. 

Video Bart van Well-Demmink getuigenverhoren. Onder de video over de inmiddels 70 jarige Rafael Beth, de 2e getuige. Waardeloos optreden Advocaat Martin de Witte.

Raphaël Beth was de tweede getuige op maandag 18 april 2016 in het getuigenverhoor voor de zaak 'van Well tegen De Staat der Nederlanden'. Beth gaf geen toestemming voor het vastleggen op beeld en geluid van zijn getuigenverhoor. Bij het verlaten van de rechtbank te Amsterdam stelde WeAreChange.NL hem tevergeefs enkele vragen.

WeAreChange.nl sprak Karel Maasdam tijdens de getuigenverhoren in de zaak Bart van Wel versus De Staat. Aan deze getuigenverhoren wordt ook wel gerefereerd als de ‘Demmink-verhoren’ of de ‘pedoverhoren’.

Karel Maasdam prostitueerde in de jaren ’70 en ‘80 jonge jongens, maar weigerde in de rechtzaal hierover onder ede te getuigen. Hij weigerde zelfs de eed of de belofte af te leggen. www.wearechange.nl vroeg hem bij het verlaten van de rechtbank in deze exclusieve reportage waarom hij weigerde hierover te getuigen. Ook vroegen we hem naar zijn relatie met Demmink.

Intussen werpen deze verhoren hun schaduw reeds vooruit. Het Haagse Complot kopte 2 weken geleden: Het Demmink verhoor, maar Demmink komt niet. Deze verwende pedo-pensionado is helaas “verhinderd”. Aan een oproep om te getuigen MOET men gehoor geven, zo niet, dan komt de politie u halen! Maar Demmink niet… Dit zegt de Demmink Doofpot over deze vreemde gang van zaken: Getuigenverhoor in Demmink-zaak: Demmink zelf is verhinderd

In Nederland staat de komende week een bont gezelschap onder ede in een getuigenverhoor over kindermisbruik in de jaren ’80: een jongensbordeelhouder, een AIVD-medewerkster en voormalig officier van justitie Fred Teeven. Opvallende afwezige is Joris Demmink. Die is namelijk ‘verhinderd’. Dat meldt onderzoeksjournalist Koen Voskuil in het AD.


Maar Joris komt dus niet! Wie komen er dan wel? Het programma staat op Het Haagse Complot:

WeAreChange.nl sprak met oud-gevangenisdirecteur Jos Poelmann over de getuigenverhoren die in de week van 18 april 2016 plaatsvinden rond de Demmink-zaak. Poelmann vertelt onder meer hoe hij zich erover verbaast dat parlementsleden onder politieke druk geen aandacht durven te geven aan de affaire en levert verschillende illustraties van klassenjustitie binnen dit getuigenverhoor. Zo geeft hij aan dat na aangifte van verkrachting ieder ander direct van zijn bed zou zijn gelicht, terwijl Demmink telkens opnieuw uit de wind is gehouden. Met het strafrechtelijk onderzoek tegen Demmink is in meer dan twee jaar nog geen stap voorwaarts gemaakt, onder het mom dat de Turkse overheid niet zou willen meewerken. Hij zegt sterk de indruk te hebben dat er “iets onder tafel moet blijven”, onder meer naar aanleiding van gesprekken met Kamerleden die goed op de hoogte zijn van de zaak en die aangeven dat ze gehinderd worden in het stellen van Kamervragen en onder druk zijn gezet deze zaak te laten vallen. Er zijn dus in justitiekringen, naast bonnetjes, nog veel meer dingen die niet gevonden mogen worden.

Jos Poelmann; Demmink getuigenverhoren voorbeeld van klassenjustitie duurt 17 minuten.

Tot slot nog dit: Robert van de Luitgaarden heeft een boek geschreven over zijn leven als misbruikt kind: WeggejoristDeze foto is genomen op de boekpresentatie van “Weggejorist”door Robert van de Luitgaarde. Daarover later meer. 

Samenvatting:

Robert (Robbie) groeide vanaf zijn derde op in diverse tehuizen en pleeggezinnen. Vanaf zijn veertiende werd hij zeven jaar lang seksueel misbruikt door een directeur van Stichting Katholieke Kinderbescherming, die ook het ouderlijk gezag over hem had.

Schrijfster Yvonne Keuls zorgde ervoor dat de dader, André Beemster, bekende. Helaas kwam hij ‘met de schrik’ vrij: doofpot?

Robert werd depressief en baalde ervan dat het leven waar hij zo naar verlangd had – een leven zonder misbruik – hem zo tegenviel. Geen werk, te veel drank, blowen, diefstal en automutilatie maakten het er allemaal niet rooskleuriger op. Het roer moest om.

Robert vond dat hij al jaren te vaak weggejorist was en besloot de media op te zoeken om zijn verhaal te doen. Hij richtte een stichting op om seksueel misbruik onder jongens/mannen uit de taboesfeer te halen, zette zich in om kinderpornonetwerken op te rollen. Tevergeefs: aangiften werden geseponeerd.

In dit boek zet Robert alle zaken en feiten op een rij in de hoop eindelijk met respect gehoord te worden.

De boekpresentatie is op video opgenomen door Nico van den Ham. Het boek werd ingeluid door Yvonne Keuls, de schrijfster die als eerste naar buiten bracht dat binnen de rechterlijke macht kinderen werden misbruikt. Vervolgens sprak mr. Adèle van der Plas, daarna Frides Lameris. Onder de aanwezigen was ook Marcel Vervloesem! Tot mijn positieve verrassing zag hij er gezond uit!

Presentatie boek ‘Weggejorist van Robert van de Luitgaarden duurt 39 minuten.


In juli 1993 verdween de 12-jarige Manuel Schadwald uit Berlijn. De Duitse politie registreerde hem als weggelopen. Getuigen hadden Manuel in Rotterdam gezien, waar hij in de prostitutie zou zijn beland. In 1994 richtte de Rotterdamse politie daarom het HIK-team (Handel In Kinderen) op en in 1995 kwam dit team een netwerk van jongensprostitutie op het spoor. 

Een Rotterdamse bordeelhouder, de Duitser Lothar Glandorf, werd gearresteerd, maar Manuel was en bleef onvindbaar. Vermoedelijk is hij vermoord ten behoeve van een snuff-film, zo bleek uit de zaak van de kinderporno die in juni 1998 werd gevonden in Zandvoort. 

In april 1998 wijdde Netwerk een uitzending aan het Rotterdamse onderzoek. Er werd geciteerd uit de verslagen van telefoontaps, waaruit bleek dat er ten minste een hoge ambtenaar betrokken was bij dit netwerk van kinderhandel en -prostitutie. Zijn voornaam was Joris, zijn naam kwam voor in de Staatsalmanak en hij zou zijn veroordeeld tot 240 uur taakstraf.

Netwerk 1998 - Kinderprostitutie in Nederland


Voor een overzicht kunt u terecht op Het Haagse Complot. Ook zijn er opnamen gemaakt, zelfs van de motor-boy P.R. en van Fred Teeven! Die beriep zich eerst op zijn zwijgplicht en toen om de politie! De beste opname is gemaakt door Nico van den Ham. Het gaat om het verhoor van Jetty, die we reeds kenne als Angelique. Zij heeft in 1998 tegen de zedenpolitie verklaard over de handel in kinderen aan door haar met name genoemde hoge mieters, waarna het Rolodex-onderzoek van start ging en in de berm gereden werd. Haar verhaal is wrang en haar getuigenis is moedig!

Koen Voskuil kopte in het AD: ‘Nico L. verhuurde kinderen aan Demmink’

In de zaak over een mogelijk groot netwerk van kindermisbruik in de jaren ’80 en ’90 is een boekje open gedaan over de rol van Nico L. Hij zou onder meer kinderen hebben verhuurd aan de gepensioneerde justitietopman Joris Demmink en andere topambtenaren. Woensdag getuigden Jetty Bruggenwirth en rechercheur Chris de Graauw bij de rechtbank in Amsterdam.

Het gaat echter niet alleen om Demmink, maar om de pedo-kliek bij justitie. Met kindermisbruik en satanisme doen hoge mieters mee. 


Jetty vertelt wat zich afspeelt in de laag daaronder, de mensen die de kinderen regelen voor deze hoge heren. Zij heeft een tijdje met haar dochter van 11 bij een van hen gewoond: Nico Langeveld. Ze was op de vlucht voor haar man die haar had geslagen en Nico bood haar onderdak. Hij bleek chauffeur voor het netwerk van Alex Maasdam. Naarmate Jetty meer te weten kwam van zijn doen en laten, werd Nico steeds gewelddadiger. Nadat hij haar dochter had verkracht, greep de politie op een vreemde manier in! Men bood haar bescherming in een Huis van Bewaring, waarna ze werd veroordeeld tot 10 maanden gevangenisstraf…

De achtergrond van haar verhaal staat reeds op BOUblog:  Drie gesprekken met Myra over de pedo-doofpot In juni 2014 heeft Myra een gesprek gehad met Jetty en vervolgens met Richard-Carl Samson, de Rolodexman. De twee verklaringen sluiten op elkaar aan. De nieuwe verklaring van Jetty is onder ede. Ook werden er scherpe vragen gesteld, maar de rechter was begripvol en Jetty hield het tot het einde vol! Prachtig, Angelique!
Noem mij maar Angeligue duurt een uur en 4 minuten. Met transcript Gepubliceerd op 6 jun. 2014.

Schokkend verhaal na 25 jaar zwijgen. Angelique is volgens de recherche aanleiding tot het Rolodex onderzoek. Het onderzoek naar een pedofielennetwerk waar hooggeplaatste personen deel van uit zouden maken. Dit was in 1998 en er blijkt niets veranderd te zijn.


De Rolodex Man duurt een uur en 4 minuten. Met transcript


Volgens Ivo Opstelten kwam Joris Demmink niet voor in het Rolodex onderzoek. Leen de Koter sprak dit echter tegen tijdens een getuigenverhoor. Wie moeten we nu geloven?

...Ministers liegen toch niet? 


Fred Teeven, lid van de tweede kamer voor de VVD, is volledig op de hoogte van de criminele en pedofiele handelingen van zijn partijgenoot Joris Demmink op justitie, maar houdt deze nog altijd de hand boven het hoofd. Dat maakt Teeven medeplichtig aan (sadistisch) kindermisbruik. Teeven is bij het Nederlandse ‘pedo-dossier’ betrokken vanaf 1998 toen hij samen met Hans Vrakking in Amsterdam het Rolodex-onderzoek aanstuurde waarin Demmink reeds een rol speelde. 


WeAreChange.nl sprak Fred Teeven na afloop van de getuigenverhoren Bart van Well versus De Staat. Teeven weigerde journalisten te woord te staan in de rechtbank en stond tijdens verhoor geen camera's toe. Zou dat iets te maken hebben met het onderwerp '‎Demmink'? 

Is er nog wel sprake van persvrijheid als je bij kritische journalistieke vragen bedreigd wordt met aanhouding door politie? 


Tot slot nog dit: Demmink zal worden verhoord op 3 juni a.s.. De vraag is nu of dat al dan niet achter gesloten deuren zal zijn. Indien ja, dan is dat hele verhoor WAARDELOOS.

JDTV – WEGGEJORIST Deel 1 duurt 5 minuten.

Henk Krol over het Anne Frank plantsoen en seksfeesten in Weert

In NOVA van 7 oktober 2003 waren Henk Krol van De Gay Krant en Geert-Jan Knoops, de advocaat van Fons Spooren, te gast in de studio.

In 2003 ontstond er een schandaal rond jongensprostitutie. Op 5 juni 2003 meldde NOVA dat de directeur van PSV, Fons Spooren, was gearresteerd wegens seks met minderjarige jongens die hij zou hebben ontmoet in het Anne Frankplantsoen in Eindhoven.

Spooren werd niet alleen aangeklaagd wegens ontucht met minderjarige jongens, maar ook wegens zware mishandeling, omdat hij seropositief zou zijn. Hij werd veroordeeld tot 15 maanden, waarvan 5 voorwaardelijk. Het rumoer rond Fons Spooren had tot gevolg dat een aantal mensen zich meldden bij de Gay Krant, met een ander verhaal.

Op 18 juni verklaarde Henk Krol, hoofdredacteur van de Gay Krant, in NOVA, dat er vanuit het Anna Frankplantsoen seksfeesten werden georganiseerd in Weert en dat daar minderjarige jongens uit het Oostblok werden misbruikt. Op 15 juli vertelde Henk Krol in NOVA, dat justitie al in 1995 onderzoek deed naar jongensprostitutie in Eindhoven en Weert, maar dat het onderzoek later weer was stopgezet. Volgens de jongens uit het plantsoen zouden er ook “hoge omes” van politie en justitie betrokken zijn bij de seksfeesten


Deze uitzendingen van NOVA leidden tot kamervragen, maar volgens minister Donner van Justitie was er niets aan de hand. Het OM beweerde dat er geen enkele aanwijzing was voor de beweringen van Henk Krol. De Gay Krant schreef daarop samen met de Panorama een dossier ‘Anne Frankplantsoen’. Daarin meldden zij ook de betrokkenheid van een hoge ambtenaar van justitie. Hij zou regelmatig betaalde seks hebben met jongens in het Anne Frankplantsoen en seksafspraken met hele jonge jongens in Tsjechië. Justitie ontkende alle aantijgingen tegen de topambtenaar en minister Donner sprak over “riooljournalistiek”.

Op 8 oktober 2003 publiceerden de Gay Krant en Panorama een groot artikel over de jongensprostitutie in en rond het Anne Frankplantsoen. In dat artikel werd ook de topambtenaar van Justitie onder een gefingeerde naam opgevoerd. Op 14 oktober deed een zekere Janos aangifte tegen de topambtenaar van justitie. Deze zou hem toen hij nog minderjarig was in Tjechië en Nederland hebben misbruikt. NOVA besteedde ook daar weer een uitzending aan, waarin de advocaat van de topambtenaar, mr. Harro Knijff, reageerde op de beschuldigingen.
Henk Krol heeft de afgelopen jaren bij minister Ivo Opstelten van justitie tot drie keer toe aangedrongen om de positie van voormalig topambtenaar Joris Demmink bespreekbaar te maken. Dat zei de Eindhovenaar in het televisieprogramma Eén op Eén. Demmink zou zich schuldig hebben gemaakt aan kindermisbruik. Justitie vervolgt Demmink vanwege mogelijk misbruik van twee Turkse jongens. Het was al langer bekend dat de topambtenaar zich schuldig zou maken aan ontucht. Zo was het Krol die in 2003 als toenmalige hoofdredacteur van de Gay Krant meldde dat Demmink betrokken zou zijn bij ontuchtzaken in Eindhoven.
° WIJ HET EUROPESE VOLK Verzoeken tot herstel van de Belgische Grondwet  (Europa 1944) zoals de Grondwet voorziet (eist!), waarvoor de volgende verzoekschriften d.d. 17 april 2015 aan onderstaande verantwoordelijke vertegenwoordigers 

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-voorzitter-christine-defraigne-senaat-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf


http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoek-aan-voorzitter-siegfried-bracke-kamer-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-eerste-minister-charles-michel-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-koen-geens-van-de-federale-regering-voor-herstel-belgsische-grondwet-van-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-steven-vandeput-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-jan-jambon-van-de-federale-regering-voor-herstel-belgsische-grondwet-van-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-ohan-van-overtveldt-van-de-federale-regering-voor-herstel-belgsische-grondwet-van-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-daniel-bacquelaine-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-alexander-de-croo-federale-regering-voor-herstel-belgsische-grondwet-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-jacqueline-galant-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf


http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-didier-reynders-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf


http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-kris-peeters-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoek-aan-minister-maggie-de-block-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf


http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-marie-christine-marghem-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-herve-jamar-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf
http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-herve-jamar-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf