Bachbloesemremedies

De Bachbloesemremedies zijn gemaakt uit bloemen en bloesems van bomen en planten. Ze kunnen helpen bij heel wat emoties die ons hinderen, zoals bijvoorbeeld kwaadheid, angst om iets te doen, verdriet, jaloezie, allerlei vormen van stress, ... En emoties kunnen op hun beurt de oorzaak zijn van fysische problemen.

Dr. Edward Bach, een Engelse arts, heeft deze heelwijze 70 jaar geleden ontwikkeld.

De 38 Bachbloesems kunnen je helpen om meer klaarheid te krijgen in een bepaalde situatie. Ze ondersteunen je in moeilijke momenten. Door meer inzicht is het mogelijk gelijkaardige situaties in de toekomst anders aan te pakken.

Het is eenvoudig in gebruik, zodat je er zonder gevaar zelf mee aan de slag kunt. Bachbloesems zijn natuurlijk, hebben geen nevenwerkingen en kunnen andere behandelingen alleen maar extra ondersteunen. 

De bloesems kunnen je een beter inzicht geven over hoe je in bepaalde situaties staat. Dit kan soms minder aangenaam zijn, maar des te leerrijker! Of je iets prettig of minder prettig voelt, beide zijn een teken dat de bloesems hun werk doen. Ze verder nemen is de boodschap!

Onder Bachbloesems & angst vind je nog veel meer informatie over deze mooie natuurlijke ondersteuning.

Hulp nodig bij het bepalen van de Bachbloesemremedies?

Bij mij kan je terecht voor advies over de Bachbloesemremedies. Ik werk al jaren met de Bachbloesems en ben  door het Bachcentrum van Engeland erkend als consulent. Door een gesprek krijgen we samen meer duidelijkheid over de problemen waarmee je zit. Daarna kijken we of er remedies zijn die je in deze situatie kunnen helpen.

De bedoeling van zo'n gesprek is ook om je meer en meer vertrouwd te maken in de Bachbloesems, zodat je thuis verder aan de slag kunt. 

Hoe kun je me bereiken?

bachlogo

Ikzelf woon nabij Leuven in Wilsele Putkapel en doe bij voorkeur de gesprekken bij
me thuis. Bel me gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken. Na 17u
of tijdens de openingsuren van De Druïde op 0495/54.03.79

Mailen kan ook op dit adres

 

Erkend Bachconsulent

Geert Thyssen

 

Comments