Sponsoren

Café De Viersprong

Dak Techniek Emmen

Door het Corona virus wordt de competitie vroegtijdig beëindigd helaas. We staan momenteel, met nog 4 wedstrijden te gaan, met kop en schouders bovenaan. Op onze concurrenten, Cafe Bolle Jan 1 staan we 9 punten voor waarbij we nog een wedstrijd tegoed hebben en op The Dukcy's staan we 14 punten voor waarbij we hierop één wedstrijd meer gespeeld hebben. Dat betekend dat ook als de Ducky's met 9-0 hun inhaalwedstrijd zouden winnen we nog 5 punten voorstaan. Dus promotie was zeker voor 98% zeker. Maar de bond heeft besloten om de eerste competitiehelft te gaan gebruiken als eindstand en daarmee zijn wij gedupeerd.

The Ducky's zijn hiermee als eerste geëindigd en Cafe Bolle Jan als beste nummer 2. Die gaan dus naar de tweede divisie en wij blijven derde divisionist helaas. Uit de tweede divisie zijn DC Baalder en DC Hardenberg gedegradeerd dus grote kans dat we deze gaan tegenkomen volgend jaar.

De statistieken;

Als je kijkt naar het aantal punten voor onze club dan is Henri de beste gebleken met 19,5 punten, op de voet gevolgd door Erwin met 19 punten. Hierbij heb ik de bierrondes niet meegerekend daar ik domweg niet meer weet wie deze heeft uitgegooid. Mathew is een goede derde met 18 punten, hierna komt Patrick met 16,5 gevolgd door Hendrie met 14,5 punt. André heeft dit seizoen het minste bij elkaar gesprokkeld met slechts 9,5 punt.

Mathew is wel degene met de hoogste winstpercentage, maar liefst 82% van de wedstrijden gewonnen. Hierna komen; Henri(77%), Patrick(73%), Hendrie(64%), Erwin(57%) en André met 50%.

Erwin was het meest aanwezig met een percentage van 82%. André was het minst aanwezig met 47%.

De meeste, of beter gezegd de enige, 180-scores zijn dit jaar door Mathew gegooid, maar liefst 4 keer. Hiermee staat het op een keurige 4e plek van de hele derde divisie, samen met nog 9 personen.

Het beste koppelpaar zijn Patrick en Henri gebleken. Maar liefst 9 keer hebben zij gekoppeld en daarbij hebben ze 8 punten weten te veroveren.

Ons prijzengeld is weer gestegen tot in totaal € 37,25. Henri levert hier dit jaar met afstand de grootste bijdrage in met maar liefst € 2,75. Dat komt neer op 11 scores onder de tien. Erwin en Hendrie spekken de kas het minst met allebei slechts twee scores onder de tien.


11 Mei

MATHEW

7 Juli

ANDRE