Magali Tiemersma
als allround danser en docente is ze de drijvende kracht bij DanzArte  Dansschool. Op jonge leeftijd wist  Magali al dat ze van haar passie haar beroep wilde maken en ze  begon aan een intensieve  dansopleiding aan de  Dansacademie in Buenos Aires. Klassiek, Modern,  Jazz, Show en Tango, Magali kan het allemaal! met name Latijnse  muziek laat het dansbloed in  Magali stromen en lesgeven is haar tweede natuur geworden. In NL behaalde  ze verschillende  certificaten  zoals TEC2TEACH, HipHop docent, Zumba® Basis 1&2, Zumba  Gold®, Zumba® Sentao, Aqua Zumba®, Zumba® kids, Zumba® kids jr. en Zumba® pro skills. Ze  geeft verschillende workshops op zowel scholen als evenementen. International heeft Magali  workshops gegeven in verschillende landen zoals Orlando (USA), Roemenië, Scandinavië  Belgie,  Luxemburg, Duitsland. Bij DanzArte geeft Magali op een enthousiaste manier les in verschillende  dansstijlen. Haar lessen zijn uitdagend, energiek, dynamisch en vol passie en liefde voor dans.
 

 
 Hellen Schieven 
verzorgt de klassiek ballet en modern lessen . Ze is afgestudeerd aan de opleiding docente  dans aan ArtEZ Hogeschool  voor de Kunsten.  Op school leerde ze  van alles over dansen en het  lesgeven. Ze vindt het dan ook heel fijn dat ze dit kan meenemen in haar lessen die ze bij DanzArte    geeft, namelijk Klassiek Ballet en Modern jazz. Hellen is erg professioneel en geeft haar lessen met veel passie en  enthousiasme. Ze is gedisciplineerd en daagt de leerlingen uit  naar een hoog niveau.
  
 

 


Tom Nieuwenweg 
is een gedreven Urban danser. Het motiveert hem om anderen te inspireren in dans. Hij beheerst de stijlen hiphop, locking en house en heeft ook klassieke scholing gehad.
Hij is afgestudeerd aan  de Urban dans opleiding in Arnhem.
 

         
     
 Volg ons op 
  
https://sites.google.comhttps://www.facebook.com/DanzArte-Dansschool-793998903980175//site/danzartedansschool2012/over-ons/facebook.png
https://www.youtube.com/user/Magaluchuela
https://www.instagram.com/danzarte_dansschool/