Taalcursussen
Alle cursussen Italiaans worden in samenwerking met Babel aangeboden. Babel is expert op het gebied van taal- en communicatietrainingen in Utrecht en de officiële taalpartner van de Universiteit Utrecht.

Heeft u inhoudelijke vragen? Bijvoorbeeld over uw niveau? Mail naar info@babel.nl.

Het actuele aanbod vindt u op de website van Babel. Daar vindt u o.a. informatie over inschrijven, de behandelde stof, de aan te schaffen boeken, het lesrooster en de leslocatie.

Babel biedt cursussen voor alle niveau's en met verschillende thema's, zowel online als op locatie. Natuurlijk zijn er cursussen om de algemene taalvaardigheid te verhogen, maar ook cursussen die focussen op zakelijk taalgebruik of vakantie-situaties. Daarnaast worden er cursussen gegeven die aan de hand van een cultureel thema de Italiaanse taal verkennen, zoals de cinema-cursus.

Voor alle cursussen geldt dat er ook een mogelijkheid is om deze 'op maat' te krijgen. In overleg met Babel wordt er dan een programma gemaakt dat toegespitst is op uw familie, bedrijf of vereniging. Om de mogelijkheden hiervoor te ontdekken kunt u op deze pagina van Babel kijken en natuurlijk altijd contact met Babel opnemen.