Üdv Dániában!

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy a lehető letöbb információt megtaláld egy helyen Dániai élettel kapcsolatban. Tegező formátumban írtam, csak mert nekem így könnyebb fogalmazni.

Angyal Eszternek hívnak. 2007 augusztusában költöztünk ki Dániába a férjemmel. Azóta szinte minden héten megkeres valaki, a munkavállalás különböző részeivel kapcsolatos kérdésekkel. Őszintén szólva nincs időm egyenként válaszolni mindenkinek, és gondoltam, jól jöhet, ha egy csokorba össze van szedve néhány infó. 

Ezen a weboldalon az én tapasztalataimat találod. Lehet, hogy van más módszer, jobb stb. De ezek az utak mind járhatók, legálisak és meg lehet őket érteni. Előfordulhat, hogy a linkek, vagy a dán törvények változnak. Igyekszem naprakészen tartani az információkat, de meg kell jegyezzem a jogi következmények végett, hogy ezek TANÁCSOK, amelyeket vagy megfogadsz, vagy nem. Nekem működött. Viszont ha valamit nem pontosan úgy csinálsz, ahogy leírtam, vagy nem úgy megy, ahogy várod, ne fogd rám, kérlek. A tetteidért semmilyen felelősséget nem vállalok.

A weblapnak nem célja, hogy munkát, szállást találjak neked. Nem tudom garantálni, hogy milliomosként mész haza. Ez a weblap csak információkat biztosít, hogy egy kicsit jobban el tudj navigálni ebben az országban, és ne kelljen mások jóindulatától függjön az, hogy el tudj intézni valamit magadnak.
Bal oldalon sorra vettem pár témát, ami többeknek érdekes lehet.

Jó csemegézést, sok sikert!