Pedagogisk omsorg i hemmiljö, något för dig?Här får barnen en lugn och trygg dag! 

Jag fungerar som en förskola fast i hemmiljö.
Följer läroplanen!
Jag tillämpar vardagspedagogiken!
Innehar F-skattsedel!

Då jag har max 5 barn hos mig, får alla den uppmärksamhet och tid som dem behöver, varje dag.
 Mitt motto är att barnen ska känna sig trygga och att ni som förälder ska känna sig trygg med att veta att ert barn har det bra hos mig.


*
*
*
*
*


Fyra av barnen började när dem var 1 år hos mig, nu är dem 4 - 5 år .
 Det är en fröjd att få se dem alla växa upp!

Jag startade min verksamhet december 2010 och har älskat att jobba varje dag!  • UTEVISTELSE - Vi är ute så mycket som vi bara kan, väder är inget hinder, bara kläder! Säg vilket barn som inte älskar hoppa i en vattenpöl (inkl jag). Det finns så mycket ute i naturen som man kan upptäcka och leka med.
  • MÅLTIDER - Vi äter till 99 % ekologisk kost, strävar efter att bli 100%, men utbudet är tyvärr inte så stort i våra butiker! Så fort våren kommer börjar vi odla och barnen fullkomligt älskar att få frossa i vår egna ekologiska affär på altanen!
  • BLOGG Jag tar mycket foto på barnen och genom min blogg som jag uppdaterar varje vecka så kan ni följa ert barn och få en inblick i vad vi gör om dagarna! Den fungerar även som en återkoppling för barnen då de oftast är med när vi uppdaterar den. Sen blir det ett sätt för mig att informera er som förälder att ta del av viktig information. Den är lösenordsskyddad och är enbart tillgänglig för er föräldrar.
  • HEMMILJÖN  -  Jag anpassar mitt hem för barnen och de ska i princip kunna vistas i hela min lägenhet. Jag uppdaterar även och byter ut innehållet  i lekrummet mot de aktuella tema vi har eller efter barnens intresse. 
  • TEMA Jag har alltid ett tema som grund i min planering och i vad vi gör! 
När man börjar hos mig så gör jag en enkel docka som är personlig för barnet, som vi bland annat har med på våra morgonsamlingar.
Den dagen man slutar hos mig får man den med sig, samt ett fotoalbum från tiden hos mig.
Den är gjorda av mjukt tyg och fylld med ull.
När barnen inte använder dem så bor dem i tyghuset som ni ser bakom !Jag är alltså privat dagmamma och bedriver verksamheten i mitt eget hem.  Miljön utanför dörren är bra,  bilfri och det är lätt att ge sig ut i omgivningarna med dess olika grönområden och lekparker. Att barnen får komma ut är prioritet för mig.  Då jag har en inhägnad altan så är det lätt att vara ute varje dag och där finns gungor och annat lekmaterial.  Dessutom så har jag en lådcykel som man kan göra lite längre turer, upptäcka vårt Malmö och dess omgivningar.


Jag tillämpar vardagspedagogiken vilket innebär att barnen är delaktiga i vardagen. När man är liten finns det mycket att upptäcka, sin egen kropp, sin omgivning och lära sig att umgås med andra.  Barn växer som människa när de får uppmuntran och känna sig delaktig. Att återkoppla och väcka nyfikenhet är två viktiga saker.


Jag  har en lådcykel som jag använder mig mycket av i verksamheten, då man lätt kan ta sig fram

Har du frågor kontakta mig gärna:Barnen får:

  • Ingå i en liten trygg grupp med mycket utevistelse, lek, skapande och sång!
  • Främjar vardagspedagogiken och varje enskilds barns nyfikenhet till livet!
  • Nyttig hemlagad ekologisk mat!

Maxtaxa gäller!