Web Archief‎ > ‎Web Archief 2010‎ > ‎

03/27 E3 prijs

De 53ste E3 Prijs Harelbeke

Wie op 27 maart 2010 naar Harelbeke afzakt, zal het stellig met mij eens zijn: de Vlaamse wielersport leeft en beeft. Wij voelen dit en slagen er jaar na jaar in om elke wielerliefhebber op zijn wenken te bedienen: spektakel, toprenners, nieuwe parcourswijzigingen en een uiterst gevarieerd VIP-aanbod. Dit alles onder ruime mediabelangstelling.

Vorig jaar zagen we Filippo Pozzato triomferen in Harelbeke, wie het dit jaar zal worden kan niemand voorspellen. Eén ding is echter nu al beslist: het zal iemand zijn uit het kruim van de wielerwedstrijd, want we gaan er prat op enkel de beste renners naar Harelbeke te brengen.

Met klinkende namen als ‘Tom Boonen, Stijn Devolder, Fabian Cancellara, Alessandro Ballan, Robbie Mc Ewen, Oscar Freire en de winnaar van vorig jaar’ in ons deelnemersveld, zijn wij alvast uitermate trots.

Dit jaar bieden wij onze klanten en hun gasten de kans om het ganse spektakel te kunnen volgen vanuit het gastronomisch toprestaurant Hof van Cleve, zie rubriek 'E3 Prijs Hof van Cleve'.

Het parcours blijft ongewijzigd, op één detail na: de renners mogen opnieuw tonen wat ze waard zijn in de heraangelegde Varentstraat in Kaster.

Tot slot, ik ben er van overtuigd dat U me op mijn woord neemt als ik hier neerpen dat de E3 Prijs Harelbeke dit jaar nog beter en professioneler zal worden.

Aan de vrienden en liefhebbers van de E3-prijs: afspraak in het centrum van Harelbeke, langs het parcours, in de lucht, in de vele tenten, op het reuzenscherm op het marktplein of tijdens de drie uur durende live-uitzending op Sporza vanaf 14u15 op 27 maart 2010!

 


www.e3prijsvlaanderen.be