Welkom‎ > ‎CVS/ME Liga Vlaanderen‎ > ‎Onze acties‎ > ‎

mei 2014 - het ME/cvs-beleid anno 2014 (videoboodschap Mr. M. van Impe)


12 mei : werelddag voor ME/CVS/ fibromyalgie


Daar we dringend toe zijn aan een beter beleid ivm ME/cvs, aan het accepteren van een nieuwe aanpak van de aandoening in plaats van in rondjes te blijven draaien rond oude, verouderde en verkeerde zienswijzen door de psychologische lobby, werd de ME/cvs/fibromyalgie-wereldbewustmakingsdag op 12 mei ook dit jaar weer in de kijker gezet door de Wake-Up Call Beweging. Zij organiseerden nl. op 7 mei een symposium. Meer hierover kan je lezen op hun website : klik hier


Marc van Impe (journalist, senior writer, mede-oprichter van het CVS-Platform en de CVS/ME Liga) kon die avond onmogelijk aanwezig zijn, maar hij bezorgde de WUCB wel een video-boodschap waarin hij het heeft over het huidige beleid wat betreft ME/cvs en de toekomstperspectieven.

U kan deze video hieronder bekijken :

het ME/CVS beleid anno 2014Deze videoboodschap kwam tot stand door samenwerking tussen de Wake-Up Call beweging en Dhr. Marc van Impe (CVS/ME Liga). De video werd online gezet op vraag van de Wake-Up Call Beweging en mag niet zonder uitdrukkelijke toestemming gebruikt worden voor andere doeleinden.
© CVS/ME Liga Vlaanderen - 2014

 
  CheckStat