News and views‎ > ‎

MAC Beam Kisten

Geplaatst 2 mei 2012 06:39 door CJ Richards


Deze week zijn wij bezig met een set van 5 voor een A.V. verhuur bedrijf. Er komen MAC250 moving head lampen in.

De kisten zijn gemaakt met het dikste materiaal, berken multiplex 9 mm met een laagje HPL. Er zitten 4 groene wielen onder de kisten, die zijn het sterkst. Ze kunnen per 4 wielen 600 kilo dragen. Aan de onderkant van de kisten staan de wielen aan de ene kant verder naar het midden dan de andere kant, dat is voor dat je de kisten makkelijker kan omkiepen.

Boven op de kist zitten schotels, die zijn voor als je de kisten opstapelt dat de wielen in die schotels vallen zodat de kist niet meer kan weg rijden.

Aan de zijkanten van de kist zitten de handgrepen hoger dan de handgrepen op de voorkant en achterkant. De handgrepen die hoger zitten is voor dat je de kist makkelijker kan optillen voor bijvoorbeeld een drempel. De hand grepen die lager zitten is voor dat je ze makkelijker om hoog kan tillen voor bijvoorbeeld opstapelen.

Er zitten ook speciale scharnieren op. Als je de kist open doet hoor je een klik, die klik is er omdat de deksel dan klem wordt gezet zo dat de deksel niet zo maar dicht kan vallen.

Ook hebben wij een speciaal interieur voor de moving head lampen. Die bouwen we erin zodat de moving head lampen niet worden beschadigd en netjes op hun plek blijft.

Comments