2019-09 Masterclass en Màrqueting Immobiliari de Carlos Rentalo

El dijous 26 de setembre a Neàpolis:

El Coach Executiu Immobiliari, Speaker internacional i emprenedor, Carlos Rentalo, farà una masterclass a Vilanova.

Màrqueting Immobiliari


L’ Associació d'Agents Immobiliaris AICat Garraf li ha demanat a aquest expert, que ens faci una formació especialitzada en màrqueting.

Carlos Rentalo diu que el seu propòsit és ajudar els gerents i agències immobiliàries a aconseguir els seus objectius i fites. En la seva ponència parlarà de marca personal, pla de màrqueting, xarxes socials i d'estratègies de màrqueting.

Aquest curs el farem el dijous 26 de setembre, a les 9:00 al auditori de Neàpolis (Rambla de l'Exposició, 59, Vilanova i la Geltrú). 

Rentalo explicarà quines eines li han estat útils per augmentar la productivitat.

Aquí teniu alguns links perquè conegueu una mica més de la seva trajectòria. A Youtube, Carlos Rentalo ha pujat una entrevista a una agent immobiliària fantàstica, Enid Cruise-Cleland, que explica la seva experiència en diferents països i com va començar. L'entrevista en si és ja una classe de com ser bon immobiliari:

https://www.youtube.com/watch?v=aiSM_DwvSUU

https://carlosrentalo.com/blog/

Aquesta formació es realitzarà en castellà.

Prendrem un cafè a les 9:00 del matí, la ponència començarà a les 9:30, farem un coffee break a les 11:30 i la formació finalitzarà a les 14:00.

A aquest esdeveniment hi poden assistir 2 persones per agències membres d’Aicat Garraf, per cada persona addicional que desitgi convidar cada agència es cobraran 10 euros. Aquest  pagament es carregarà en el compte on girem les quotes mensuals, sols cal fer inscripció. 

Pels no associats a Aicat Garraf cal fer transferència de 50 euros al compte ES03 0081 1611 0100 0111 4818 indicant “Master Class nom de la persona assistent” i enviar còpia de la transferència a aicatgarraf@gmail.com, sols per aquells inscrits que no pertanyin a AICATGARRAF. Podeu demanar factura.

El termini d'inscripció i el pagament del curs es tanca el dia 23 de setembre. 

Us esperem.

PD: Es prega confirmar la vostra assistència el més aviat possible. Master Class Carlos Rentalo


Comments