Presentació

Nou!  "Trail de Rasquera - Tortosa"

Després d'onze anys organitzant la Cursa de Paüls, ens hem volgut prendre un any de descans i organitzar una cursa que fa temps que ens va pel cap, el "Trail de Rasquera-Tortosa", la travessia que uneix aquestes dues poblacions, creuant tota la serra de Cardó – Boix.

Tota la informació a: https://sites.google.com/site/traildecardo/

Edició 2011
 
Remigio Queralt  amb un temps de 02:23:42 
guanyador de la 11ª Cursa de Paüls

Lola Brusau amb un temps de 3:09:44  
guanyadora de la 11ª Cursa de Paüls

Cursa:

Classificacions:

Fotos:

MARXA:
 
11ª edició de la Cursa de Muntanya de Paüls
i
1ª Marxa de Paüls
 
 
 

El diumenge 29 de maig es celebra 11a edició de la Cursa de Muntanya de Paüls, que organitza la Unió Excursionista de Catalunya de Tortosa, amb el suport de l’Ajuntament de Paüls.

Un recorregut  impressionant, que amb tant sol 23 km acumula gairebé 4.000 metres de desnivell, en els que s’han de superar quatre pics emblemàtics per sobre dels mil metres d’altura, Mola Grossa, Piló del Montsagre, Punta de l’Aigua i Joan Gran. Suficient per posar a prova la resistència dels millors corredors de l’especialitat que es desplaçaran a aquesta preciosa població del Baix Ebre, enclavada al bell mig del Massís del Port. 

Novetat!

Aquest any com a novetat, paralelament a la cursa organitzarem una marxa no competitiva d'uns 14km i uns 700 m. de desnivell positiu.Puntuable per a:Vídeo de YouTube

Comments