CultuurInvest in 10 minuten
In deze eerste 10 minuten krijgt u een korte inleiding over wat CultuurInvest te bieden heeft aan creatieve ondernemers.

Ondernemers getuigen
Enkele ondernemers achter de ondernemingen waarin CultuurInvest investeert, getuigen hoe het is om met CultuurInvest samen te werken en welke meerwaarde het fonds te bieden heeft.

Christoph Ruys 360° Agency - Christoph Ruys & Edith Vervliet
Christoph Ruys 360° Agency zoekt het meest geschikte format voor creativiteit met aandacht voor grafische en visuele meerwaarde. Dat kan een boek, een app, een tentoonstelling, een website of iets anders zijn. Christoph en Edith getuigen over hoe het is om met CultuurInvest samen te werken.

Beast Animation - Ben Tesseur & Steven De Beul
Beast Animation is een stop-motion animatiestudio die onder andere de generiek van Man Bijt Hond maakte. Ben en Steven komen vertellen over het investeringstraject dat ze met CultuurInvest liepen. Ze brengen ook de animatiefilm 'Oh Willy' mee, een animatiefilm van Emma de Swaef en James Roels en door Beast Animation geproduceerd . 'Oh Willy' werd overspoeld met internationale prijzen.

IPARC - Leen Gysen

Het International Platform for Art Research and Conservation (IPARC) biedt diensten aan op vlak van restauratie en conservatie van kunst. Leen vertelt op welke manier CultuurInvest voor IPARC een rol speelt.


Arnout Van den Bossche
In 2009 werd Arnout Van den Bossche bekroond tot de winnaar van Humo's Comedy Cup. Hij noemt zichzelf de relatiefluisteraar. Hij mag het CultuurInvestFestival 2013 afsluiten en ons live overtuigen van zijn capaciteiten als redder van relaties.


Meet & Greet

Na het laatste optreden is er de mogelijkheid om na te praten bij een hapje en een drankje.

Live striptekenaar Peter Koch van Stripstudio zal de tweede editie van het CultuurInvestFestival op humoristische wijze in beeld brengen.