Despre noi

Grupul de producatori s-a infiintat in anul 2006 in baza legii nr.31 din libera intiativa a producatorilor de tutun din Romania si este deschis pentru colaborare-extindere-asociere cu alte organizatii sau persoane fizice din sectorul de producere al tutunului.

Scopul grupului este de a comercializa in comun produsele specifice obtinute de membrii sai in cele mai bune conditii pe baza unor contracte incheiate cu firme de prim procesare a tutunului, recunoscute de M.A.P.D.R. si in conformitate cu cerintele Uniunii Europene.

El are statut propriu de functionare si este recunoscut de ministerul agriculturii incepand cu luna mai a anului 2007.
Sediul este localizat in Targu Mures str. Aeroportului nr. 1 iar inregistrarea este facuta la camera de comert a judetului Mures.

În anul 2011 se înfiinţează Asociaţia Organizaţia Profesională pe Filiera de Tutun, care uneşte 10 din cele 13 societăţi şi care are ca şi scop principal, apărarea intereselor cultivatorilor de tutun.

Asociatia se afla in relatii de colaborare cu alte asociatii similare din Europa si urmeaza sa faca pasii necesari pentru aderarea la Uniunea Asociatiilor Cultivatorilor de Tutun UNITAB.

Pe plan national suntem in proces de identificare a potentialilor parteneri in vedera constituirii organizatiei interprofesionale pe filera de tutun OIPA tutun

Tehnologia de productie

Detalii despre procesul de productie si valorificare

Calendar

Date aproximative privind planificarea activitatiiImagini

Poze si filme


Forum 

Raspunsuri la intrebari si discutiiAnunturi

Informatii oficiale 


Legaturi utile

Documente tip si alte siteuriContact Bota Petru

Phone: 0744152528 

Email: botapetru@gmail.com

Adresa: Strada Aeroportului nr. 1

             Targu Mures, 
             
             
             Jud. Mures