KOKS
"Nothing would be more tiresome than eating and drinking if God had not made them a pleasure as well as a necessity." (Voltaire) 

 

Onze koks

 

Onze koks zijn vrijwillige koks die als ultieme uitdaging in een ongekende keuken een waar culinair voorgerecht, hoofdgerecht en dessert bij elkaar toveren. Gezien deze bijzondere uitdaging (koken voor drie groepen, in soms voor hen ongekende keukens) proberen zij rekening te houden met eventuele vegetariers (zie inschrijvingsopties). We zouden wel willen vragen dat énkel "echte" vegetariers deze optie gebruiken. Kwestie dat onze koks niet nog eens de extra uitdaging krijgen om binnen de beperkte tijd en met het beperkte budget dat ze hebben nog eens drie verschillende menu's te moeten klaarstomen... .
 
Het gaat steeds over ervaren koks die vaak ook op professioneel vlak aan het kokkerellen zijn (cfr. koks van de Avonden en van Café Parti).
 
Bijvoorbeeld:
 
 
 
'Twee begeleidsters van Stappen die het niet konden laten maanden op voorhand te proeven, te verfijnen en te genieten, net als u, straks!'