Winterconcert duo cello piano 15 dec

https://sites.google.com/site/cultbee/winterconcert-duo-cello-piano-15-dec/Wytske%20Holtrop%20cello%20tbv%20Winterconcert%20LR.jpg
Wytske Holtrop, cello en Caspar Vos, piano geven een klassiek concert met cello-sonates  en solo-werken.


https://sites.google.com/site/cultbee/winterconcert-duo-cello-piano-15-dec/IMG_6819.PNG
Wytske heeft in juni 2018 haar eind-examen Masters cello cum laude behaaldaan het Conservatorium van Geneve, en blijft daar nog een extra jaar studeren.
Wytske (geb. 1994 in Gersloot, Friesland) speelt cello sinds haar zesde jaar. Vanaf haar twaalfde jaar volgde ze lessen in de Jong Talentklas van het Prins Claus Conservatorium in Groningen en het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Haar bachelor behaalde zij in 2016 cum laude aan het Koninklijk Conservatorium Brussel in de klas van Jeroen Reuling. Vanaf september 2016 studeert zij aan het Haute École de Musique in Genève bij François Guye. Ze speelde in het strijkkwartet Farfalle.

Op het programma staan o.a. cello-sonates van L.v. Beethoven - 7 variaties op ‘Bei Männern, welche Liebe fühlen’ WoO 46; en van C. Debussy - Sonate voor cello en piano in d mineur L135; en van S. Rachmaninov - Sonate voor cello en piano in g mineur op. 19.
Het concert duurt ongeveer een uur zonder pauze.En Restaurant Prins Heerlijck , dat vlak naast de Dorpskerk is, biedt een speciaal drie gangen "Concert-menu" aan. Graag rechtstreeks bij het restaurant (Tel 0512-382455) reserveren.
Dit concert wordt georganiseerd door Cultbee (St. Cultuur Beetsterzwaag). Met dank aan vrijwilligers, donateurs, subsidiegevers (o.a. Gemeente Opsterland en Provincie Fryslan) en fondsen (o.a. Van Teyens Fundatie). Meer informatie, toelichting op de muziek en mooie foto’s van de musici vindt u op de website: www.cultbee.nl

Download hier het programmaboekje.
Download hier het persbericht.

Datum: Zaterdag 15 december 2018 – 16:00 uur.
Plaats: Beetsterzwaag, Dorpskerk, Hoofdstraat 15, 9244 CL Beetsterzwaag
– gratis parkeren Van Lyndenlaan (achter de kerk)
Aanvang 16:00 uur; kerk open vanaf 15:30 uur, het duurt een uur en is zonder pauze.
Entree: Concert € 10, - (t/m 18 jaar: gratis).
Kaart-voorverkoop - genummerde kaarten: kaartnummer = stoelnummer! - start 15 november. Is gestart!
Bij Da Drogisterij Ans, Hoofdstraat 36, Beetsterzwaag
Online: https://winterconcert2018.eventbrite.nl
e-mail: cultuur@cultbee.n; 

Het is uitverkocht, we kunnen geen reserveringen meer aannemen.
Laatste kaartjes zonder zicht op het podium misschien nog aan de zaal te koop.