Winterconcert 14 dec 2019

Op zaterdag 14 december 2019 - 16:00 uur Winterconcert door Oda Zoe Hochscheid, zang, en Doris Hochscheid, cello, en Frans van Ruth, piano, in de Dorpskerk, klassieke duo’s en trio’s, samenwerking met de St. Cellosonate Nederland.

Het programma “Kris kras door Europa” met werken voor cello, piano en mezzo-sopraan van o.a. Diepenbrock, Hollman, Brahms, Massenet, Borodin en Piatti.

Download hier het Programmaboekje met alle liedteksten.

Download hier de het persbericht met de biografieën

Hier een mooie opname via Youtube te beluisteren van Oda en Frans: https://www.youtube.com/watch?v=6j3wi5tJuMM

Bekijk hier een film over Doris en Frans met cellomuziek uit Maastricht: https://www.youtube.com/watch?time_continue=127&v=hc_yxXdAryc

En Restaurant Prins Heerlijck, dat vlak naast de Dorpskerk is, biedt deze avond een drie gangen "Concert-menu" aan. Reserveren rechtstreeks bij het restaurant (Tel 0512-382455).

Het concert duurt een uurtje zonder pauze en wordt georganiseerd door Cultbee (St. Cultuur Beetsterzwaag), met dank aan vrijwilligers, donateurs, subsidiegevers en fondsen.

Foto-bijschrift 1: De drie musici, Oda Zoe Hochscheid, zang, en Doris Hochscheid, cello, en Frans van Ruth, piano, staan in Amsterdam aan het IJ klaar om naar Beetsterzwaag te reizen voor het Winterconcert, fotograaf Yvon Moll.

Foto-bijschrift 2: De uitvoering op 14 dec 2019 door de drie musici, Oda Zoe Hochscheid, zang, en Doris Hochscheid, cello, en Frans van Ruth, piano, in de Dorpskerk Beetsterzwaag, fotograaf Jaap van Driel.

Datum: zaterdag 14 december 2019

Plaats: Beetsterzwaag, Dorpskerk , Hoofdstraat 15, 9244 CL Beetsterzwaag

Parkeren: gratis parkeren achter de Dorpskerk, Van Lyndenlaan 5, 9244 BV Beetsterzwaag

Aanvang: 16:00 uur; ontvangst vanaf 15.30 u met Fairtrade-koffie/thee;

Einde: ongeveer 17:15 uur - het concert duurt een uur zonder pauze.

Entree: Concert € 11, - incl. 9% BTW (t/m 18 jaar: gratis)