Topconcert Internationaal 18 aug

TOPCONCERT INTERNATIONAAL MUZIEKTALENT 18 augustus

Top-concert door jong Internationaal Muziektalent onderweg naar de top. Deze jonge getalenteerde en al gelauwerde musici nemen deel aan de Summer Academy 2018 van The International Holland Music Sessions (www.TIHMS.com) in Bergen (Noord-Holland). Zij geven een klassiek concert op viool, cello en/of piano. Voor het opbouwen van een glansrijke carrière in de klassieke muziek is meer nodig dan alleen talent. Ook een goed opgezette begeleiding en podiumervaring zijn essentiële voorwaarden voor succes. De lessen worden daarom gecombineerd met het zelf geven van concerten op diverse locaties in Nederland. Voor ons concert in Beetsterzwaag steken zij graag even de Afsluitdijk over.

Het concert duurt ongeveer een uur zonder pauze. En Restaurant Prins Heerlijck, dat vlak naast de Dorpskerk is, biedt een speciaal 3-gangen ‘Concert-menu" aan.

Dit concert wordt georganiseerd door Cultbee (St. Cultuur Beetsterzwaag). Met dank aan vrijwilligers, donateurs, subsidiegevers (o.a. Gemeente Opsterland en Provincie Fryslan) en fondsen (o.a. Van Teyens Fundatie). Meer informatie, toelichting op de muziek en mooie foto’s van de musici vindt u op de website: www.cultbee.nl

Datum: Zaterdag 18 aug 2018 – 16:00 uur en Zondag 19 aug 2018 – 16:00 uur.
Plaats: Beetsterzwaag, Dorpskerk, Hoofdstraat 15, 9244 CL Beetsterzwaag
– gratis parkeren achter de kerk aan de Van Lyndenlaan in Beetsterzwaag.
Aanvang 16:00 uur; kerk open vanaf 15:30 uur, het duurt een uur en is zonder pauze.
Entree: Concert € 10, - (t/m 18 jaar: gratis).
Kaart-voorverkoop - genummerde kaarten: kaartnummer = stoelnummer!
e-mail: cultuur@cultbee.n; of tel. 06-40225196