Lenteconcert 18 april uitgesteld

Helaas ivm Coronavirus op last van de overheid UITGESTELD naar waarschijnlijk zaterdag 21 nov. 2020.Lenteconcert door docenten en master-studenten van het Prins Claus Conservatorium in St. Hippolytuskerk Olterterp.

Deze professionele musici, die doceren en studeren aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen voor hun Master of Music, spelen klassieke kamermuziek.

Het Prins Claus Conservatorium van de Hanzehogeschool Groningen is zeer verbonden met de samenleving in het noorden van Nederland en heeft tegelijkertijd internationale uitstraling en niveau. Hun missie is het opleiden van inspirerende musici die het verschil maken in onze samenleving. In de opleiding hoort het geven van concerten, waar wij hen graag de gelegenheid voor geven in dit sfeervolle historische kerkje in bossen van Olterterp gelegen.

Programma wordt later bekend gemaakt.

Dit concert wordt georganiseerd door Cultbee, in samenwerking met het Prins Claus Conservatorium, met dank aan vrijwilligers, donateurs (Cultbee is een culturele ANBI), partners, subsidiegevers. Reserveren aanbevolen! Meer informatie: www.cultbee.nl en www.hanze.nl/nld/onderwijs/kunst/prins-claus-conservatorium

En Hotel-Restaurant “Het Witte Huis”, dat vlakbij het kerkje is, biedt deze avond een drie gangen "Concert-menu" aan voor € 32,50. Reserveren rechtstreeks bij het restaurant (Tel 0512 382 222 ).

Datum: zaterdag 18 april 2020 - uitgesteld naar 21 nov. 2020

Plaats: St.Hippolytuskerk, Achterwei 6, 9246 TL Olterterp

Tegenover Hotel-Restaurant “Het Witte Huis”, Olterterp, vlakbij Beetsterzwaag.

Aanvang: 16:00 uur; ontvangst vanaf 15:30 uur met koffie/thee.

Het concert duurt een uurtje zonder pauze.

Entree-concert: € 11, - (t/m 18 jaar: gratis) per persoon.

Kaartverkoop - genummerde kaarten: kaartnummer = stoelnummer.

wordt in oktober 2020 weer opgestart.