Csurdu Balogh Márta archívumoldala

Kedves Látogató!

Csurdu Balogh Márta irodalmi oldala továbbra is elérhető a http://csurdu.hu címen.  Az archívumoldal létrehozására azért volt szükség, mert Balogh Márta oldalán nagy mennyiségű írásos anyag gyűlt össze. A nagy mennyiség természetesen pozitív értelemben szerencsés jelző, mert ez azt jelenti, hogy Csurdu Balogh Márta írónő aktívan dolgozik. Az oldalak fenntartása költségeket vonnak maguk után, és jelenleg a csudu.hu tárhelye véges. Szükséges volt tehát a nagy számú posztolások, blogbejegyzések közül egyes műfajok és régebbi bejegyzések kimentése, kigyűjtése egy nem dinamikus (gyűjteményes) oldalra. A kigyűjtött, áttelepített írásokat nem akartuk száműzni, mivel kár lenne az olvasótábor elől elrejteni, az értékes irodalmi írások túlontúl drágák ahhoz, hogy "fiókba" rejtsük őket.
Kitaláltuk tehát, hogy a fotógaléria kezelését is a Google kiszolgálójára bízzuk, és a szöveges archívumot is itt helyezzük el. Két legyet ütünk ezzel egy csapásra. Hiszen tárhelyet nyerünk, és egyben mentünk is. Az eredeti oldal  (csurdu.hu) tartalma kezelhetőbbé válik, az aktuális, friss írások gyorsabban elérhetővé válnak, mert az oldal motorja kisebb tartalmat kezel.

Remélem, kedves Olvasó továbbra is aktív látogatója marad Balogh Márta oldalának, és remélem szívesen látogatja az archívumot is.

További jó olvasást kíván: 
                            csurduwebmester