Rólunk


Köszöntök mindenkit az oldalon!

Haraszti Ágnesnek hívnak. Egy szépséges kisfiú szerencsés anyukája vagyok. Gyermekorvosi rendelőben asszisztensként dolgozom.  
Mióta az eszemet tudom, mindig voltak a családban állatok, így nem lehetett kétséges, hogy rajongaani fogok értük. Sok féle kisállatom volt már az évek során. A jelenlegi állományt erősítí egy husky és két cica is :) 

2005 tavaszán megismerkedtem a csincsillákkal, akikbe menthetetlenűl bele szerettem. Az első csini párommal 2005.12.05-én leptem meg magamat, legnagyobb bánatomra ők már nincsenek velem. Tényleges tenyésztésükkel 2007-ben kezdtem el foglalkozni. 
Jelenlegi állományomban 49 csini található, különféle színváltozatokban. A fő célom a standard, black velvet, és white csinik tenyésztése. 

2017. tavaszán vettem meg az első afrikai fehérhasú törpesünönet. Ezekkel a tüneményes tüskésekkel az egyik legszuperebb barátnőm ismertetett meg közelebbről. Azóta szépen növekszik a számuk és belefogtam a tenyésztésükbe is. 
Tenyészetünk tagja az MTTE-nek (Magyar Törpesün Tartók Egyesülete), ahol a többi tenyésztővel együtt karöltve dolgozunk, az egyesület által lefektetett szabályokat betartva. 
Comments